Deze vier nieuwe series verschijnen in juli op Netflix

Je hoeft in de maand juli alles behalve te vervelen, zolang je maar een Netflix account hebt. Er komen namelijk veel series aan naar Netflix. Van langverwachte tweede seizoenen, tot de állerlaatste afleveringen van series die al seizoenen lang meegaan. Deze vier nieuwe series gaan in de juli maand in première.

Vikings seizoen 6b

Vikings is één van de series die in juli met nieuwe afleveringen komt. Het gaat hier om seizoen 6b: de laatste afleveringen van de serie. Daarin gaat de strijd tussen de Vikingen nog hard door en wordt ook al gauw duidelijk dat niet elk personage aan het einde nog in leven zal zijn. De tien afleveringen zijn een waardige afsluiting van de geniale serie. Het slotdeel staat nu al online.

 

Sky Rojo seizoen 2

De makers van La Casa de Papel kwamen met Sky Rojo met hetzelfde format in een ander jasje: excentrieke personages, spannende achtervolgingen en actie op een hoog tempo. Drie aantrekkelijke prostituees slaan op de vlucht voor hun pooier. Hij stuurt twee van zijn handlangers achter de drie meiden aan. Vanaf 23 juli kunnen we zien of het de dames lukt op vrije voeten te blijven en wat de verdere gevolgen van hun ontsnapping zijn.

 

Suits seizoen 9

Weinig series schoppen het tot een negende seizoen. Suits is wél zo’n serie. De serie bracht ons talloze seizoenen met onder andere Meghan Markle in een prominente rol. Nu is het toch echt afgelopen voor de show. Het negende seizoen is vanaf 17 juli nieuw op Netflix te zien.

 

Outer Banks seizoen 2

Series over jonge vriendengroepen doen het goed op Netflix: kijk maar naar Stranger Things en het Spaanse Elite. In Outer Banks volgden we in het eerste deel een vriendengroep van wisselende komaf en verschillende milieus, die samen op zoek gingen naar een lang verborgen schat. In seizoen 2 van Outer Banks komen we er achter hoe de serie verder gaat na de spannende cliffhangers van deel één.