De extreem luxe villa van Chris Hemsworth

De kans is klein dat je nog nooit een film van Chris Hemsworth hebt gezien. De acteur is het meest bekend van zijn rol als Thor in de Avengers-films. Ook als jij geen superhelden-fan bent, heb je hem waarschijnlijk in andere actiefilms voorbij zien komen. Denk aan 12 Strong en Extraction, beiden te zien op Netflix.

De grote films waarin hij speelt en het bijbehorende salaris, zorgt ervoor dat de acteur behoorlijk wat te spenderen had. Als we kijken naar de villa van Chris Hemsworth kunnen we in elk geval zeggen dat hij voor de miljoenen die hij heeft uitgegeven wel waar heeft gekregen: zijn woning is extreem luxe en mooi.

Chris Hemsworth

Gigantisch paleis in Australië

De villa van Chris Hemsworth bevindt zich in Byron Bay, een dorp in het oostelijke gedeelte van Australië. Dat betekent een prachtig uitzicht over de zee én genoeg ruimte om een heus paleis te bouwen. We hebben het namelijk niet meer over een simpel huis. Eerst stond er op de plek een groot vakantieresort met acht slaapkamers, waar Hemsworth en zijn vrouw ook de eigenaren van waren. Na een lange verbouwing staat er nu echter een gigantische villa, vol met extra’s.

villa van Chris Hemsworth

Villa van Chris Hemsworth kost $ 20 miljoen

In zijn nieuwe huis beschikt de acteur onder andere over een gigantische wandschildering in de hal; zijn eigen gym en spa. Om te relaxen kan hij terecht in een aparte gamekamer en mediakamer en buiten vind je een grote infinity pool. Met andere woorden: als je in dit huis woont, is de kans groot dat je alleen je huis verlaat als het écht moet. De villa van Chris Hemsworth kostte in totaal zo’n $ 20 miljoen. Dat wordt nog even door sparen dus. Tot die tijd kunnen we genieten van de strakke foto’s.

woningvilla van Chris Hemsworth