Grote transformatie van Chris Hemsworth

Chris Hemsworth kennen we natuurlijk allemaal als Thor in de Avengers-films en de films die specifiek op zijn personage richten. Om realistisch over te komen als de Noorse God van de donder en een superheld, moet je natuurlijk de nodige spieren kweken. Dat lijkt de acteur ook door te hebben gehad. Hij was natuurlijk altijd al erg gespierd, maar voor de opnames van zijn nieuwe film, Thor: Love and Thunder, deed hij er nog een schep bovenop.

Actie films van Chris Hemsworth

Het is duidelijk dat Chris Hemsworth de nodige uren in de sportschool doorbrengt. Die sportschoolbezoeken zorgen ervoor dat hij er erg gespierd en fit uitziet en dát is weer goed voor zijn filmrollen. Zo schitterde de acteur in de waargebeurde oorlogsfilm 12 StrongIn Extraction, de best bekeken Netflix Original film, speelt hij een doorgewinterde huurling. Binnenkort kan hij dus Thor: Love and Thunder toevoegen aan het rijtje met films waaraan hij heeft meegewerkt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Opnames van Thor: Love and Thunder 

Met de foto’s die Chris Hemsworth op Instagram deelt, licht hij tegelijkertijd een tipje van de sluier op rondom de opnames van Thor: Love and ThunderDaarover zegt hij dat de film ”batshit crazy off the wall funny” gaat zijn. Daarnaast lijkt de acteur zelf ook door te hebben dat hij een wel erg beestachtige transformatie heeft doorgemaakt. Zo zegt hij: ”It’s also national don’t flex day so I thought this super relaxed photo was appropiate.” We moeten nog even wachten totdat we de film in z’n geheel kunnen bekijken. De nieuwste superheldenfilm staat namelijk gepland voor een release in 2022.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chris Hemsworth (@chrishemsworth)


Geïnspireerd geraakt door Chris Hemsworth? Dan kan een bezoekje aan de sportschool wonderen doen. Check wel eerst ons overzicht van 5 veelgemaakte fouten in de sportschool. Wie weet loop jij er binnenkort ook zo bij als de Thor-acteur.