Goede series waarvan nieuwe seizoenen op Netflix komen

We hoeven niet lang te wachten op nieuwe series en nieuwe seizoenen van onze favoriete show. Of je nou van komedie houdt, Spaanse actie of reikhalzend uitkijkt naar het laatste seizoen van Suits; de komende tijd staat ons veel te wachten. Deze drie series verschijnen binnenkort op Netflix.

Atypical seizoen 4

In Atypical volgen we de autistische Sam, zijn familieleden, vrienden en zijn psychiater. De serie is meeslepend en zorgde meerdere malen al voor emotionele momenten. In seizoen 4 zal dit ook het geval zijn. Gebaseerd op alles wat je moet weten over Atypical seizoen 4 kunnen we zeggen dat de serie tot een waardig einde komt. Want, helaas: na het aankomende seizoen komt er helaas niet een vijfde deel. Vanaf vrijdag 9 juli staan de nieuwe afleveringen op Netflix.

IMDb-score: 8.3

 

Sky Rojo seizoen 2

Ook Sky Rojo is één van de series waarvan er nieuwe afleveringen op Netflix verschijnen. Deze Spaanse serie (van de makers van La Casa de Papel) focust op drie jonge prostituees. Zij nemen het recht in eigen handen en slaan op de vlucht voor hun pooier. Die laat dat niet zomaar gebeuren en zet de achtervolging in. Het eerste deel eindigde met de nodige cliffhangers en binnenkort kunnen we zien hoe het verder gaat met de doldwaze roadtrip. Vanaf vrijdag 23 juli kunnen we de afleveringen van Sky Rojo seizoen 2 verwachten.

IMDb-score: 6.5

 

Suits seizoen 9

Liefhebbers van Suits hebben een lange adem, want de vele seizoenen van deze rechtbankserie werden vaak ook nog eens in delen opgeknipt. Daardoor hebben we lang moeten wachten op het slotseizoen van de show, maar binnenkort is het eindelijk zover. Al een tijd zonder Meghan Markle, maar met onze andere lievelingspersonages. Vanaf 17 juli kunnen we de laatste afleveringen van Suits verwachten. Daarna zullen we op zoek moeten gaan naar een nieuwe favoriete show. De serie stopt daarna.

IMDb-score: 8.4