Een robotstofzuiger is jouw redder in nood

Stel, je hebt een leuke vrouw ontmoet en ze komt over twintig minuten bij je langs. Je woonkamer is helaas nog stoffig. Welke keuze maak je dan? Ga je dan jezelf even scheren en opfrissen of ga je dan toch nog maar even stofzuigen? Laten we je vertellen dat in deze situatie de robotstofzuiger een redder in nood zou zijn. Deze avonturier stofzuigt namelijk je kamer, terwijl jij je met andere dingen kan bezighouden. Het apparaat is geschikt voor harde vloeren en overwint zelfs deurdrempels tot 2 centimeter hoog. Dankzij het compacte en platte model van de robotstofzuiger kan hij ook onder de meubels komen en andere plekken waar je normaal moeilijker komt.

medion robotstofzuiger albert heijn goedkoop

Nu bij de Albert Heijn in de bonus

Wanneer de robotstofzuiger leeg is, zal het apparaat automatisch teruggaan naar zijn laadstation. Daar heeft hij na 90 minuten stofzuigen zo’n 240 minuten de tijd nodig om weer volledig op te laden. Het apparaat kan niet helemaal de normale stofzuiger vervangen, dus soms zou je die misschien ook deze ter hand moeten nemen. Maar met dit hulpje zul je beslist minder werk hebben.

Deze robotstofzuiger is in de bonus van 14 juni tot en met 20 juni 2021 en kost slechts 99 euro (of 89 euro met 500 Air Miles). Ben er snel bij, want op = op.

Ook is het met een robotstofzuiger belangrijk dat je zelf ook je huis op orde houdt. Soms moet er nu eenmaal even gedweild worden. Het is daarbij ook belangrijk om te weten wanneer je je huis moet schoonmaken.