Acteur Mark Wahlberg traint hard om kilo’s kwijt te raken

Mark Wahlberg kennen we allemaal als een succesvolle acteur. De lijst met films waar hij aan meewerkte is eindeloos lang. Denk bijvoorbeeld aan All The Money in the World, Spenser Confidental en de Ted-films. Voor die filmrollen gaat de acteur erg ver.

Voor de film Stu speelde hij een vader. Die rol vroeg veel van de acteur. Hij moest er namelijk flink voor aankomen. In totaal betekende dit dat hij in slechts drie weken tijd 13 kilo aankwam. Het gevolg was een transformatie waardoor de acteur haast niet meer te herkennen was.

Heftige training met mariniers

Nu de opnames van Stu achter de rug zijn, laat Mark Wahlberg er niet bepaald gras over groeien. Aankomen voor een rol lijkt ons makkelijker dan juist vele kilo’s kwijtraken, maar Wahlberg is goed op weg. Als fitness fanaat is hij hard bezig om weer terug in shape te komen en dat doet hij niet op de ‘standaard’ manier. Hij heeft namelijk een behoorlijk unieke manier voor gevonden. Om zo snel mogelijk weer in topvorm te komen is hij namelijk gaan trainen met echte mariniers. De training die mariniers er op nahouden is erg pittig, maar de acteur geeft zich vol aan de training.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Speciaal trainingsprogramma brengt de acteur weer terug in vorm

Samen met de mariniers onderging Mark Wahlberg het ‘F45 Training programma’. De ’45’ hierin verwijst naar de duur van het programma: 45 minuten. Daarin staat er een intensief circuit op het programma. Het komt niet helemaal uit de lucht vallen dat de acteur juist voor deze aanpak kiest, want hij is een investeerder in het programma. Het zorgt er echter niet voor dat zijn prestatie minder knap is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mark Wahlberg (@markwahlberg)


Nu is het wachten natuurlijk op Stu. In de cast van de film vinden we nog een andere filmlegende terug: Mel Gibson. Mark Wahlberg en Gibson worden samen geregisseerd door de jonge regisseuse Rosalind Ross.