De verhaallijn van de serie Atypical

In de serie Atypical volgen we de autistische Sam en het leven van zijn familieleden en zijn psychiater Julia. Zo zien we hoe zijn moeder een affaire begint en hoe zijn zus naar een succesvolle school gaat en daar met haar eigen problemen moet worstelen. Ondertussen heeft Julia issues met haar echtgenoot en wordt Sam stapje voor stapje volwassener. Het concept was al goed voor drie seizoenen en binnenkort komt seizoen 4 van Atypical daar ook bij. Let op: hieronder kun je spoilers tegenkomen voor het geval je nog niet helemaal bij bent met de serie.

We zagen aan het einde van seizoen 3 hoe Sam en Zahid roommates werden. Dat belooft natuurlijk veel voor Atypical seizoen 4. Paige werd ondertussen nanny voor Julia, en de relatie van Casey en Izzie was ook nog steeds onderdeel van de verhaallijn in seizoen 3.

Bovendien blijft de relatie tussen Elsa en Doug altijd onderwerp van gesprek. Wat zal dit allemaal voor invloed hebben op Sam? En in welke situaties zal hij nu weer belanden? Daarvoor zullen we moeten afwachten op deel 4. Dat zal net als seizoen 2 en 3 uit 10 afleveringen gaan bestaan.

Atypical seizoen 4

De releasedatum van Atypical seizoen 4 op Netflix

Het is nog niet precies bekend wanneer we de nieuwe afleveringen van de serie op Netflix kunnen verwachten. Seizoen 1 verscheen in augustus 2017, seizoen 2 op september 2018 en seizoen 3 op november 2019, dus het kan zo zijn dat we deel 4 ergens in de periode augustus-november kunnen verwachten. In elk geval is het wel zeker dat de releasedatum nog in 2021 zal vallen.

Atypical seizoen 4

De serie krijgt een IMDb score van een 8.3 en is daarmee één van de Netflix series die het goed doen onder recensenten. Een andere daarvan is La Casa de Papel. Check de precieze releasedatum van La Casa de Papel seizoen 5. Nu maar hopen dat Atypical seizoen 4 rond die tijd ook op Netflix te zien zal zijn.