Nieuwe Netflix series in april 2021

De één is een echte misdaadserie, de tweede een brute serie over de onderwereld en de derde dan weer een lekkere fantasy serie. Wat betreft nieuwe series is er dus voor ieder wat wils. Check it out:

1. The Serpent (2 april 2021)

Deze serie speelt zich af in de jaren ’70. Een gevaarlijk duo maakt veel dodelijke slachtoffers in Oosterse landen. Aanvankelijk lijken ze er mee weg te komen, maar een lid van de Nederlandse ambassade in Bangkok komt de twee op het spoor. Hoelang kunnen de twee nog hun moorden plegen? En dreigt hij zelf ook geen slachtoffer te worden? Een bizar detail is dat de gebeurtenissen uit The Serpent echt zijn gebeurd.

Vanaf 2 april 2021 is dit één van de nieuwe series op Netflix die daardoor een blik werpt op een heftige gebeurtenis uit de geschiedenis.

 

2. Snabba Cash (7 april 2021)

Hoofdpersoon Layla werkt hard aan haar carrière. Als alleenstaande moeder en net bezig met haar eigen bedrijf is dat niet altijd makkelijk. Ze besluit om een schimmige deal te sluiten en ‘dirty money’ te gebruiken om zo haar bedrijf een flinke boost te geven. Haar bedrijf wordt succesvol, maar dan duiken er mensen op die willen dat ze de 1.5 miljoen die ze heeft geleend weer zo snel mogelijk terugbetaalt. Al gauw zit ze tot over haar oren in de Zweedse onderwereld.

Snabba Cash is één van de Netflix series die in april online komen. Vanaf 7 april 2021 zijn de afleveringen namelijk te zien.

 

3. Shadow and Bone (23 april)

Fans van fantasy-boeken (denk aan Harry Potter en The Hunger Games) kijken al langere tijd uit naar Shadow and Bone. Deze serie is gebaseerd op een populaire boekenreeks. Een weesmeisje komt er in een fantasiewereld achter dat zij over extreem sterke krachten bezit. Ze zal die krachten moeten leren gebruiken en wordt daarvoor getraind. De vraag is echter wie ze wel én niet kan vertrouwen: criminelen en charismatische mensen lijken minder van elkaar te verschillen dan ze aanvankelijk dacht.

Onder de fantasy series op Netflix vinden we vanaf 23 april dus een nieuwkomer. Dan staat Shadow and Bone online.