De originele Heineken-sneakers zijn inmiddels peperduur

Wil je het originele model uit 2003 kopen? Dat kan alleen als geld geen probleem is want je bent minstens 4.000 euro kwijt. Nogal prijzig voor een paar sneakers, maar gelukkig komt daar in de toekomst verandering in. Er circuleren online namelijk beelden van een nieuwe versie van deze iconische Heineken-sneakers.

Twintig jaar na de originele release wordt het dus ook voor de gewone sterveling mogelijk om een paar te bemachtigen. De afgelopen tijd zien we wel vaker throwbacks van Nike, zoals de Ebay-sneakers. Het is dus waarschijnlijk dat dit ook met de Heineken-sneakers gaat gebeuren nadat deze afbeeldingen gelekt zijn.

De release in het voorjaar van 2023?

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar geruchten wijzen op een release in het voorjaar van 2023. Heineken en Nike zullen dan de samenwerking aangaan en de schoenen opnieuw uitbrengen. Insiders laten weten dat de sneakers gemaakt zijn van leer, suède en mesh. Verder heeft de schoen een witte basis, groene overlays, een zwarte Swoosh en wat rode accenten. Zoals het origineel dus, maar met wat aanpassingen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sneaker-Forum (@sneakerforumnl)

Bekijk hieronder nog wat beelden van het originele paar Heineken-sneakers uit 2003: 

 

Sneaker-weetjes

En nu je hier toch bent, hebben we nog wat interessante sneaker-weetjes voor je in de aanbieding. Zo schreven we eerder over de handige functie van het extra vetergaatje in je sneakers. En misschien ben je benieuwd naar wat de duurste sneakers ooit zijn?