De carrière van Joel Veltman

De Nederlandse voetballer Joël Veltman kennen we vooral van zijn tijd bij Ajax. Hier heeft Joël 19 jaar lang gespeeld en is hij in totaal drie keer landskampioen geworden. Na al deze mooie jaren bij Ajax heeft Joël in 2020 een driejarig contract getekend bij de Engelse club Brighton & Hove Albion, die op dit moment de zesde plaats staan in de Premier League. Een knappe prestatie in zo’n zware competitie!

Dat je met zo’n carrière een aardig zakcentje kan verdienen is natuurlijk geen geheim. Maar Joël kan rekenen op een extra financiële ondersteuning wanneer hij zijn luxe appartement op de Zuidas verhuurt. Wij geven je graag een rondleiding door het royale stulpje van Veltman.

Zijn luxe appartement in Amsterdam staat te huur

Het appartement van Joël Veltman bevindt zich op de 20ste verdieping van het Intermezzo complex aan de Zuidas en voldoet echt aan alle luxe. Zo beslaat het huis woonoppervlakte van 163 vierkante meter en wordt het gemeubileerd verhuurd. In totaal telt het appartement vijf kamers, waaronder drie slaap- en twee badkamers. Verder is er een grote woonkeuken in het huis aanwezig dat aan alle luxe inbouwapparatuur voldoet en groot kookeiland heeft. Daarnaast is de keuken verbonden met het riante dakterras van maar liefst 59 vierkante meter. Waardoor je hier heerlijk kunt vertoeven met een wijntje in de hand, terwijl je uitkijkt over de skyline van Amsterdam.

Tot slot beschikt het fantastische appartement over een parkeergarage, is het ingericht door een binnenhuisarchitect en is er een Personal Assistent Service aanwezig in het complex. Er zit alleen wel een addertje onder het gras, want bovenop de huur van 7.000 euro per maand moet je ook nog eens een eenmalige waarborgsom van 28.000 euro betalen… Maar goed, laten we ervan uitgaan dat dat ook geen probleem hoeft te zijn voor iemand die een appartement huurt voor dit maandbedrag. Zie hieronder de foto’s van het prachtige appartement van Joël Veltman of bekijk de website van BekendeBuren:

luxe-appartement-te-huur

luxe-appartement-te-huur