Netflix komt met nieuwe serie van Harlan Coben

Mensen konden niet genoeg krijgen van de series van Harlan Coben op Netflix, dus is er snel op deze vraag gereageerd en werden er een tijd geleden twee nieuwe Engelstalige series van Coben aangekondigd. De opnames van één van deze nieuwe series, Missing You, zijn gespot in Manchester, wat de nieuwsgierigheid van fans alleen maar heeft aangewakkerd.

 

De indrukwekkende cast van Missing You

De spanning rondom deze serie is verder opgevoerd met de onthulling van een indrukwekkende cast. Eerder werd al bekendgemaakt dat Richard Armitage, een bekende naam in de wereld van Harlan Coben-series, zou terugkeren. Hij wordt vergezeld door talenten zoals Rosalind Eleazar, Jessica Plummer, Steve Pemberton, Lisa Faulkner en Mary Malone.

richard-armitrage-series-acteur.jpg
Acteur Richard Aritrage

Vandaag is het nog beter geworden met de aankondiging dat Samantha Spiro en Sir Lenny Henry ook deel zullen uitmaken van de cast. Maar het grootste nieuws is misschien wel dat Ashley Walters, de ster uit Top Boy, de rol van Josh zal vertolken.

ashley walters top boy
Acteur Ashley Walters

Naast Ashley Walters en Richard Armitage zijn ook James Nesbitt en Matt Jay-Willis aan de cast toegevoegd. Nesbitt, die eerder te zien was in Coben’s Stay Close, zal de rol van ‘Calligan’ op zich nemen, terwijl Jay-Willis, bekend van Busted, ook een belangrijke rol zal spelen.

Waar zou de Missing You over moeten gaan?

Het verhaal volgt Detective Kat Donovan, gespeeld door een nog onbekende actrice, die haar verloofde Josh, ‘de liefde van haar leven’, elf jaar geleden verloor. Wanneer ze door een datingapp bladert en plotseling zijn gezicht ziet, staat haar wereld op zijn kop. Josh’ terugkeer dwingt haar om diep te graven in het mysterie rond de moord op haar vader en lang verborgen geheimen te onthullen.

Hoewel de exacte releasedatum van Missing You nog niet bekend is, kunnen fans in de tussentijd genieten van de vele andere Coben-series die beschikbaar zijn op Netflix. De opwinding rond deze nieuwe aankondiging belooft echter dat het wachten absoluut de moeite waard zal zijn.