Netflix kondigt nieuwe series aan

De liefhebbers van de serie Fool Me Once zullen vast wel blij zijn met de aankondiging van de nieuwe series van Harlan Coben. Zo heeft Netflix onlangs aangekondigd dat we twee nieuwe titel kunnen verwachten, genaamd Missing You en Run Away.

In de serie Missing You zal detective Kat Donovan haar vervreemde verloofde op een datingapp tegenkomen en zal ze zich opnieuw verdiepen in het mysterie rond de dood van haar vader. Run Away gaat over een man genaamd Simon. Zijn leven stort volledig in elkaar wanneer zijn oudste dochter Paige verboden middelen gaat gebruiken en van huis wegrent. Simon gaat op zoek naar zijn dochter, maar dit gaat niet zonder slag of stoot.

Harlan Coben, de man van de bestsellers

Harlan Coben is een Amerikaans auteur en is tevens de eerste auteur die alle grote Amerikaanse thrillerprijzen op zijn naam schreef. Zo won hij onder andere voor zijn boek Fade Away zowel de Shamus Award als de Edgar Award en voor zijn boek Deal Breaker de Anthony Award. Zijn boeken zijn wereldwijde bestsellers en het is dan ook niet zo gek dat er al van meerdere boeken van hem filmproducties zijn gemaakt. De toevoeging van deze twee series zullen de negende en tiende Coben-aanpassingen zijn die door Netflix geproduceerd wordt, gebaseerd op zijn boeken en Netflix heeft aangekondigd dat ze vanaf dit voorjaar gaan beginnen met de productie ervan. Bekijk de aankondiging hieronder: