Wonder

Een jongen genaamd August Pullman (gespeeld door Jacob Tremblay) is geboren met een afwijking aan zijn gezicht. Zijn ouders (gespeeld door Julia Roberts en Owen Wilson) hebben hem uit voorzorg niet naar een reguliere school gestuurd omdat ze bang waren dat hij niet geaccepteerd zou worden. Wanneer August tien jaar geworden is, vinden zijn ouders het toch tijd om te stoppen met thuisscholing en ze besluiten hem naar een privéschool te sturen. Echter is niet iedereen hier blij mee en wordt het aanpassen zeer moeilijk voor de jonge August.

Op IMDb krijgt Wonder een 8.0

Releasedatum op Netflix: maandag 1 februari 2022

 

The Tinder Swindler

Ben jij fan van het true crime-genre? Dan kan je The Tinder Swindler bovenaan je lijst zetten. Deze nieuwe seriedocumentaire is gemaakt door de makers van Don’t F*ck with Cats en vertelt een meeslepend verhaal van slachtoffers van een online oplichter. De oplichter deed zich voor al een rijke jetsetter / diamantenhandelaar en wist zo deze vrouwen op te lichten voor miljoenen dollars. Nu zijn de slachtoffers uit op payback. 

The Tinder Swindler heeft nog geen IMDb-score

Releasedatum op Netflix: dinsdag 2 februari 2022

 

Brooklyn Nine-Nine seizoen 7

Deze klassieker konden we niet voor jullie verborgen houden. Binnenkort komt alweer het zevende seizoen van Brooklyne Nine-Nine op Netflix. Deze steengoede komedieserie draait om het ficionele 99ste district van de NYC Police Department in Brooklyn. Rechercheur Jake (gespeeld door Andy Samberg) neemt het niet zo nauw met de regeltjes en staat niet zo serieus in het leven, met als gevolg geestige situaties en conflicten tussen Jake, zijn nieuwe baas en overige leden van het team.

Op IMDb krijgt Brooklyn Nine-Nine een 8.4

Releasedatum op Netflix: zondag 6 februari 2022

 

Meer nieuwe series die binnenkort op Netflix verwacht worden

Ben je op zoek naar meer nieuwe series? Lees dan ook ons artikel over de nieuwe series op Netflix in Q1 van 2022.