Welke nieuwe films en series komen in februari 2022 op Netflix?

Voor de film- en serieliefhebbers is februari 2022 een goede maand. Van de spannende documentaire The Tinder Swindler tot aan de langverwachte serie Vikings: Valhalla, Netflix verwent de kijkers. Zie hieronder de hoogtepunten op een rij:

 

The Tinder Swindler

The Tinder Swindler is een documentaire van de makers van The Imposter en Don’t F**k with Cats en vertelt een meeslepend verhaal waarin slachtoffers de ware identiteit van hun oplichter onthullen, terwijl ze óók nog eens vechten voor gerechtigheid. Door zich online als rijke jetsetter en diamanthandelaar voor te doen, wist hij vrouwen in te palmen en miljoenen dollars te ontfutselen. Nu zinnen slachtoffers op wraak.

Op 2 februari komt The Tinder Swindler uit op Netflix. De true crime-docu duurt 1 uur en 54 minuten en wordt in Groot-Brittannië al ‘jaw dropping’ genoemd.

 

Love is Blind (seizoen 2)

Het tweede seizoen van de serie Love is Blind komt binnenkort op Netflix. Love Is Blind is een datingshow, maar niet zomaar een standaard datingshow. Er is namelijk een twist: deelnemers moeten proberen een connectie te maken zonder elkaar te zien. Dit doen ze door op dates te gaan in de ‘pod’. De officiële beschrijving van Netflix is: “De serie volgt 30 mannen en vrouwen in de hoop liefde te vinden. Gedurende 10 dagen daten de mannen en vrouwen elkaar in verschillende ‘pods’ waar ze met elkaar kunnen praten maar elkaar niet zien. beslissen, mogen ze een aanzoek doen aan de persoon met wie ze willen trouwen.”

Het nieuwe seizoen is vanaf 11 februari te zien op Netflix.

 

Young Wallander (seizoen 2)

Ook het tweede seizoen van Young Wallander verschijnt in februari op Netflix. Kurt Wallander, een man die woont in het hedendaagse Zweden, is stuurloos en onzeker over zijn toekomst na zijn vertrek bij de politie. Wanneer een nieuwe hoofdinspecteur, Samuel Osei, de leiding op zich neemt, doet zich een kans voor om zich weer aan te sluiten bij de Major Crimes Unit. Wallander accepteert het aanbod en wordt belast met wat een eenvoudige zaak lijkt: een hit-and-run buiten een nachtclub.

In het tweede seizoen Killer’s Shadow duikt Kurt in een nieuwe opzienbarende zaak. De releasedatum is 17 februari.

 

Texas Chainsaw Massacre

De film Texas Chainsaw Massacre is een Amerikaanse horrorfilm. Na bijna 50 jaar onderduiken keert Leatherface terug om een ​​groep idealistische jonge vrienden te terroriseren die per ongeluk zijn zorgvuldig afgeschermde wereld verstoren in een afgelegen stad in Texas.

De film is vanaf 18 februari te zien op Netflix.

 

Vikings: Valhalla

De serie Vikings: Valhalla is een vervolg op Vikings van History Channel en belooft nu al een groots avontuur te worden. Vikings: Valhalla pikt de verhaallijn na 100 weer op. In de 11de eeuw hebben de Vikingen een groot deel van de Britse Eilanden veroverd en zich genesteld in Normandië. Het verzet van de Angelsaksen wordt echter steeds feller. Na de dood van koning Eduard de Belijder is er geen erfgenaam om de troon te bestijgen en steggelen drie krijgsheren om de macht. De serie vertelt een verhaal van strijd van broer tegen broer, Christenen tegen heidenen en tradities tegen verandering.

Vanaf 25 februari is deze serie te zien op Netflix.

 

Ben jij een echte liefhebber van series? Bekijk dan de lijst met de beste series op Netflix, volgens IMDb.