Quarterback

Ben jij fan van de Netflix-series Formula 1: Drive to Survive of Breakpoint? Dan is dit de volgende docuserie die jij op je lijstje hoort te zetten. Precies dezelfde succesformule proberen ze Quarterback toe te passen op de sport American Football. De topspelers Patrick Mahomes (de best betaalde sporter ooit), Kirk Cousins en Marcus Mariota worden gevolgd gedurende hun NFL-seizoen 2022/2023. Je wordt niet alleen meegenomen in hun sportieve carrière, maar je krijgt ook een kijkje in hun privéleven.

Releasedatum: 12 juli

 

Bird Box Barcelona

De spin-off van de razend populaire Netflix-film Bird Box komt eraan. Bird Box Barcelona neemt je mee op een spannend en mysterieus avontuur door de betoverende straten van Barcelona. In deze psychologische thriller staat een groep mensen voor een angstaanjagende uitdaging: ze moeten hun ogen gesloten houden om te overleven. Met een sterrencast, adembenemende cinematografie en een verrassende plot, weet Bird Box Barcelona je constant op het puntje van je stoel te houden. Laat je meeslepen door de beklemmende sfeer en ontdek hoe ver mensen bereid zijn te gaan wanneer ze geconfronteerd worden met het onbekende.

Releasedatum op Netflix: vrijdag 14 juli

 

Top Gun

Top Gun, de tijdloze klassieker uit 1986, is een adembenemend avontuur dat adrenaline, romantiek en epische luchtgevechten combineert. In deze iconische film volgen we het leven van de gedurfde straaljagerpiloot Maverick, gespeeld door Tom Cruise, terwijl hij de meedogenloze uitdagingen van de elite Top Gun Flight School trotseert. Met zijn onverschrokkenheid, charisma en de onvergetelijke soundtrack van Kenny Loggins heeft Top Gun de harten van generaties veroverd. Laat je meeslepen door de opzwepende actie en geniet van de onvergetelijke momenten die deze film tot een ware klassieker maken.

Releasedatum op Netflix: zaterdag 15 juli