Bird Box Barcelona wordt binnenkort verwacht op Netflix

Bird Box Barcelona kan je zien als een vervolg van Bird Box. In het verhaal volgen we Sebastian. Op een gewone werkdag kijkt hij naar het nieuws. Er wordt verteld dat een bepaalde ‘kracht’ het bewustzijn van sommige mensen heeft overgenomen en dat zij helemaal gek worden en henzelf proberen om te leggen. Zo raken de straten steeds leger en leger. Sebastian probeert andere overlevenden te zoeken en samen met hen de stad uit te vluchten. Hij denkt alleen dat de ‘kracht’ zijn grootste probleem is, maar hij weet niet dat er nog een ander gevaar hem te wachten staat.

 

De cast van de film

De cast van de film bestaat uit Mario Casas, Alejandra Howard, Georgina Campbell, Naila Schuberth, Diego Calva, Patrick Criado en nog veel meer. Zoals je wel kan zien is het een erg internationale cast.

Mega Netflix succes krijgt een vervolg: Bird Box Barcelona is binnenkort te zien

Nog meer Bird Box

Zoals je misschien wel weet zijn de films allemaal gebaseerd de boeken van Josh Malerman. Josh heeft overigens alweer een nieuw boek geschreven, genaamd Bird Box Malorie. Dit verhaal begint waar de film is geëindigd. Ook dit boek wordt uiteindelijk verfilmd. Dacht je dus dat deze Netflix spin-off van Bird Box de laatste was? We kunnen na Bird Box Barcelona van nog meer Bird Box genieten.

Wat is de releasedatum van de nieuwe film?

Bird Box Barcelona is alleen maar te streamen via Netflix. De film komt deze zomer, om precies te zijn op 14 juli, op Netflix te staan. Wil je graag alvast de trailer zien? Bekijk ‘m dan hieronder: