Er komt een Bird Box spin-off

Goed nieuws voor iedereen die destijds heeft genoten van de film Bird Box. Er is namelijk een Spaanse spin-off van de film in de maak. De film werd in 2018 door Netflix gelanceerd en verbrak meteen veel kijkcijferrecords. Miljoenen mensen zagen hoe Malorie (gespeeld door Sandra Bullock) werd geconfronteerd met een mysterieus monster. Iedereen die het monster recht in de ogen aankeek, werd geterroriseerd door vreselijke gedachten en beroofde zichzelf van het leven.

Het verhaal van de film gaat door

Een groep overlevers besluit vervolgens om geblinddoekt door het leven te gaan. Het zorgde voor een kijkervaring waarin kijkers ook al gauw een angstig gevoel kregen. Nu, drie jaar nadat de film uitkwam, wordt er hard gewerkt om de franchise rondom de film uit te breiden.

 

Niet één maar twee Bird Box spin-offs

Het plot van de nieuwe Spaanse spin-off is nog niet bekend. Wél is al duidelijk dat de film zich in Spanje zal afspelen, dat er Spaans zal worden gesproken en dat de producers van de eerste film ook deze spin-off voor hun rekening nemen. Het is overigens niet de enige spin-off van Bird Box die er aan zit te komen. Er komt namelijk ook nog een nieuwe film over Malorie en haar kinderen aan,

Releasedatum van de films

De eerste film was gebaseerd op een boek van Josh Malerman. Ook het tweede deel zal gebaseerd zijn op een boek van de schrijver. Over Bird Box 2 weten we helaas ook nog niet wanneer deze zal verschijnen. In elk geval kunnen we dus nog veel spannende, geblinddoekte verhalen verwachten de komende tijd. Het eerste deel kreeg een 6.6 op IMDb. Wellicht zal het vervolg die score ruim overtreffen.

Dat er juist een Spaanse spin-off van Bird Box komt, is niet vreemd. Spaanstalige series en films doen het namelijk erg goed op Netflix. Kijk bijvoorbeeld maar naar ons overzicht van 5 spannende Spaanse series op Netflix.