Welke films en series worden deze week op Netflix verwacht?

Het is weer tijd voor een lijstje met de beste nieuwe films en series die vanaf deze week te zien zijn op Netflix. Deze week kun je de thriller Till Death, de nieuwe Nederlandse serie Dirty Lines en het vijfde seizoen van de Spaanse dramaserie Elite verwachten op de streamingdienst.

 

Till Death

De thriller Till Death is een film uit 2021 met Megan Fox – een van onze all-time crushes – in de hoofdrol. Emma wordt wakker terwijl ze is gehandboeid aan haar dode man. Ze kan niets anders dan hem overal mee naartoe slepen. Maar er lijkt geen manier te zijn om weg te komen uit de afgelegen hut midden in de winter. Dan arriveren er ook nog eens twee criminelen op zoek naar de diamanten die hen beloofd waren. Zal Emma weten te ontsnappen? Till Death is vanaf woensdag 6 april op Netflix te zien.

 

Dirty Lines

Er komt weer een nieuwe Nederlandse Netflix-serie aan. Voor Dirty Lines gaan we terug in de tijd naar het jaar 1987, de tijd van Rock en Roll toen alles kon en mocht. Twee broers, Frank en Ramon Stigter, beginnen een gewaagd bedrijf. Zij zijn de oprichters van Teledutch, Europa’s eerste ‘volwassen’ telefoonlijn. Het blijkt een razend succes te zijn. Marly Salomon, die psychologie studeert, is een van de studenten die bij Teledutch werkt. Daar komen alleen wel nog wat complicaties bij kijken. Het eerste seizoen van Dirty Lines verschijnt op 8 april op Netflix.

 

Elite seizoen 5

Het vijfde seizoen van de Spaanse Netflix Original Elite verschijnt deze week op Netflix. De studenten van de elitaire school Las Encinas raken van het ene in het andere drama verzeild door geheimen en bedrog. Aan het eind van seizoen vier besloot Guzmán Spanje te verlaten na het vermoorden van Armando. Nu een ongeïdentificeerd lichaam is gevonden kan het voor de studenten nog wel eens wat problemen opleveren. Naast de huidige cast worden nieuwe personages en relaties verwacht. Elite weet elk seizoen weer te verrassen en ook seizoen 5 belooft weer spannend te worden. Het vijfde seizoen van Elite is vanaf 8 april op Netflix te bekijken.