Een nieuwe film op Netflix

Het rustige bestaan van Bob Lee Swagger, een huurmoordenaar, wordt in de film verstoord als hij erachter komt dat er een complot bestaat om de Amerikaanse president om het leven te brengen. Maar nog vóórdat hij zelf in actie kan komen, wordt er al een moordpoging gedaan, maar niet door hem. Toch krijgt hij de schuld en slaat hij op de vlucht om op zoek naar de ware moordenaar.

shooter 2007

De regering vraagt om hulp bij de huurmoordenaar

De ex-militair en zijn partner Donnie Fenn worden in het begin van de film aan hun lot overgelaten door de korps mariniers tijdens een militaire opdracht in Afrika. Ze belanden in levensgevaarlijke omstandigheden en alleen Bob Lee Swagger overleeft de militaire opdracht. Jaren na de vreselijke gebeurtenis leeft Swagger een eenzaam leven in een berghut, zonder het plan te hebben ooit nog terug te willen naar zijn oude leven. Totdat de regering zijn hulp inschakelt: ze hebben hem nodig om een aangekondigde aanslag te voorkomen op de president van Amerika.

Shooter (de film) is een aanrader

Nadat hij gevraagd wordt om de aanslag tegen te gaan, blijkt het een valstrik te zijn. De moordpoging op de president vindt plaatst en Swagger wordt beschuldigd van de aanslag. Hij slaat op de vlucht, maar hij is niet van plan om weer terug zijn hutje in te kruipen. In de film zie je hoe hij plannen bedenkt om wraak te nemen op de daadwerkelijke aanslagpleger. In de trailer is te zien dat er veel actiescènes zijn met erg veel explosies. Als van deze spannende thriller niet van je stoel trilt, dan weten wij het ook niet meer.

 

Is Shooter niks voor jou? Dan is deze brute actiefilm misschien wel iets voor jou. Of je kijkt het nieuwe seizoen van Undercover op Netflix. Het tweede seizoen komt aankomende zondag online. Kijk de trailer van het nieuwe seizoen alvast.