Nieuwe bioscoopfilms in november

Ook in november zijn er gelukkig nieuwe bioscoopfilms te zien. We naderen het einde van het jaar, waarbij de eerste kerstfilm Fatman ook al opduikt. Verder zien we filmlegendes als DeNiro en Freeman terug in The Comeback Trail én duiken we het verleden in met The Secrets We Keep.

1. Fatman

Mel Gibson speelt in Fatman de rol van kerstman. Toch is de film geen vrolijke en gezellige film. In tegendeel: we zien de kerstman zoals we hem nog nooit hebben gezien. De zaken gaan slecht, waardoor hij genoodzaakt is om de hulp in te schakelen van het leger. Ondertussen krijgt een verwend joch niet het cadeau waar hij op had gehoopt. Vervolgens huurt hij een huurmoordenaar in met maar één doel: de kerstman omleggen.

De huurmoordenaar gaat op weg om de kerstman te vermoorden, maar die geeft zich niet zomaar gewonnen. Bizar, actievol en vermakelijk, zo kunnen we Fatman het best beschrijven. Van de bioscoopfilms die in november verschijnen moeten we op deze film het langste wachten. Fatman staat namelijk op de planning voor een release op 26 november.

 

2. The Secrets We Keep

In deze film worstelt hoofdpersoon Maja (Noomi Rapace) met een trauma aan het verleden. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd ze namelijk samen met haar zus slachtoffer van een groep SS’ers. Vijftien jaar later krijgen Maja en haar man nieuwe buren. Maja denkt haar nieuwe buurman te herkennen als de leider van de SS’ers. Ze ontvoert hem om de waarheid te achterhalen. Heeft ze gelijk, of liegen haar herinneringen tegen haar? Het zorgt voor een beklemmende film. Vanaf 19 november is de bioscoopfilm te zien.

 

3. The Comeback Trail (release verplaatst naar 3 december 2020)

De eerste drie redenen om The Comeback Trail te kijken zijn duidelijk: Robert DeNiro, Morgan Freeman en Tommy Lee Jones. De film is door de aanwezigheid van zo’n sterke cast nu al legendarisch. We volgen een filmproducent in het L.A van ’72. Hij zit zwaar in de schulden bij de maffia en bedenkt een ingenieus plan om zijn schulden te kunnen afbetalen. Hij huurt namelijk expres een hele oude acteur in voor zijn nieuwe film. Hij hoopt ervoor te zorgen dat de acteur overlijdt tijdens de opnames, zodat hij het verzekeringsgeld kan claimen. Maar dat gaat minder makkelijk dan gehoopt. Qua nieuwe bioscoopfilms is dit geheid te film waar je het hardst om gaat lachen.

 

Check ook het overzicht van de grote bioscoopfilms waarvan de releases zijn uitgesteld.