Hoe gaat het met voetballer Justin Kluivert?

Zowel de jonge als oudere voetbalfans zijn bekend met de achternaam Kluivert. Justin Kluivert, zoon van voormalig voetballer Patrick Kluivert, is inmiddels 23 jaar oud en voetbalt sinds 2021 bij OGC Nice. Hij is geboren in Zaandam en is al sinds 2007 actief in het voetbal. Zo werd hij namelijk in 2007 opgenomen in de jeugdopleiding van AFC Ajax en heeft bij Ajax gevoetbald tot hij in 2018 een transfer maakte naar AS Roma. De Italiaanse voetbalclub betaalde het enorme bedrag van 17.250.000 euro voor Justin Kluivert. Vanuit daar werd Justin verhuurd aan RB Leipzig en sinds 2021 is Kluivert op huurbasis te zien bij het Franse OGC Nice.

Met zo’n carrière op je 23e kun je je misschien wel voorstellen dat er ook aardig wat geld gevangen is. Justin Kluivert zou namelijk zo’n 3,3 miljoen euro op zijn bankrekening krijgen gestort per jaar! Zo heeft Justin Kluivert een enorm bedrag neergelegd voor een nieuwe auto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Justin Dean Kluivert (@justinkluivert)

Kluivert koop nieuwe Audi RSQ8

De nieuwe auto van Justin Kluivert is niet zijn eerste Audi. Hiervoor had hij deze prachtige Audi RS6 en die is zeker bevallen. Zelf geeft de voetballer aan dat hij helemaal verkocht is en niet meer iets anders dan een Audi zou willen. Zo gezegd, zo gedaan. Hij heeft weer een nieuw prachtexemplaar te pakken. Dit keer is hij gegaan voor de Audi RSQ8. Deze auto is het topmodel in de Q-productlijn van Audi. De wagen is zwart en is met de strakke afwerking niet alleen een racemonster, maar ook nog eens een kunstwerk om naar te kijken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Absolute Motors (@absolute.motors)

Samen met zijn vriendin heeft hij zijn nieuwe wagen opgehaald bij Absolute Motors. Ben je benieuwd naar meer informatie over de wagen? Check dan onderstaand filmpje:

 

Niet alleen professionele voetballers zijn geobsedeerd met mooie en vooral dure auto’s. Zo rijdt F1-coureur Lewis Hamilton bijvoorbeeld in een auto van zijn concurrent.