Milou uit Temptation Island laat haar lichaam zien in bikini

Het is ondertussen alweer drie jaar geleden dat Milou van Agtmael deelnam aan de relatietest van Temptation Island samen met haar toenmalige vriend Heikki. Sinds haar deelname heeft ze redelijk wat aan zichzelf laten doen en daar maakt ze ook absoluut geen geheim van.

De laatste foto die Milou plaatste op haar Instagram was er eentje waarin ze haar lichaam liet zien in een prachtige bikini. Maar wat de volgers – en ons ook – voornamelijk opviel was dat haar twee vriendinnen aan de voorkant wel een iets groter maatje hadden dan voorheen. De reacties van de volgers luidden dan ook als volgt: “Waarom zo groot? Je bent zo mooi van jezelf”, “Zo groot past niet bij je lichaam”, “Zo zonde, dit is erover”Β en “Mijn god! Je dacht ‘ik ga nog een maatje groter'”.Β 

Milou reageert op de kritiek en is zelf woest over het resultaat

Ondanks dat het natuurlijk een eigen keuze is om iets aan jezelf te laten doen, was de keuze die dit keer op de operatietafel werd gemaakt ook niet helemaal de keuze van Milou zelf. Ze is het namelijk volledig met haar volgers eens en reageert dan ook op de kritiek die ze van hen krijgt: “Sommige artsen doen waar ze zelf zin in hebben. Ik had een prothesewissel nodig omdat er één lek was. Ik vroeg om iets groter – dus 100/200 cc extra – maar ik werd wakker met 400cc extra. Dat was niet mijn keuze en ik vind het verschrikkelijk. Maar ik laat me binnenkort opnieuw opereren door een andere arts.”

Binnenkort zal de voorgevel van Milou uit Temptation Island weer een maatje minder zijn en daar is ze zelf maar al te blij mee. We hopen dat het resultaat dan wel uitpakt zoals Milou voor ogen heeft. Zie hieronder meer foto’s van Milou: