Justin Kluivert heeft het naar zijn zin in Frankrijk

Justin Kluivert maakte na zijn tijd bij Ajax de overstap naar AS Roma. De buitenspeler maakte in de zomer van 2018 voor een bedrag van 18,7 miljoen euro de overstap naar Italië. Justin Kluivert heeft zich volgens Italiaanse media niet geheel kunnen overtuigen en werd een tijdelijk vertrek uit het Stadio Olimpico als de beste oplossing gezien.

RB Leipzig betaalde anderhalf miljoen euro voor de tijdelijke komst van Kluivert. Helaas voor hem liep het niet uit tot een vast verblijf in Leipzig en kon hij op zoek naar een nieuwe club. De zoektocht kwam uit bij het Franse Nice. Hij speelt hier nu samen met onder andere Pablo Rosario en Calvin Stengs.

Bij de voetbalclub uit Nice loopt het allemaal op rolletjes voor Kluivert. Hij pikt zijn wedstrijdjes mee en verdient ook behoorlijk wat geld. Justin Kluivert heeft een nieuwe auto gekocht, een heel dikke Audi RS6. De voetballer gaat natuurlijk niet voor de standaardeditie. Justin heeft hem laten oplaten pimpen en wat er gedaan is met de wagen, is echt bijzonder bruut geworden.

Absolute Motors creëert brute Audi RS6 ‘Urban’

Justin Kluivert heeft zijn nieuwe Audi RS6 gecustomized bij Absolute Motors. Absolute Motors staat bekend om het customizen van de leipste supercars van Nederland. Onlangs gaf het bedrijf een sneak peek van de nieuwe Audi RS6 ‘Urban’. Vrijwel alles van deze sportwagen is in het zwart gespoten, los van een aantal remklauwen, logo’s op de velgen en het labeltje van de RS-logo’s, deze zijn voorzien van de Solar Beam Yellow accentkleur. Momenteel wordt de auto speciaal voor Justin naar Frankrijk gereden.

Check ook de 20 duurste voetballers van dit moment. Het bewijs dat er veel geld in de voetbalwereld zit.