Hoeveel geld verdienen de rijkste TikTokkers?

TikTok is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is, vooral voor tieners, het meest gebruikte sociale medium. Alles draait om het maken van korte video’s. Hoewel we in het begin dachten dat het vooral om dansen draait, is dit helemaal niet meer zo. We zien van alles voorbij komen. Zo worden er hele recepten voor gerechten gedeeld, sketches (na)gespeeld, gezongen en nog veel meer. Het blijkt dus dat je hier flink wat aan kunt verdienen. Dit zijn de vijf rijkste TikTokkers ter wereld.

5. Josh Richards – 1,5 miljoen euro

Deze 19-jarige jongen werd in een klap mega bekend op het medium en is inmiddels niet meer weg te denken. Op zijn profiel zien we honderden video’s die hij met zijn 24 miljoen volgers heeft gedeeld. Hierin danst, playbackt of zingt hij vooral. Daarnaast heeft hij een goedlopend YouTube-kanaal waarop hij regelmatig video’s uploadt. Hij is een ondernemer in hart en nieren. Zijn vermogen heeft hij inmiddels geïnvesteerd in zijn twee ondernemingen: een energydrinkbedrijf en een managementbedrijf.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Josh Richards (@joshrichards)

4. Loren Gray – 2.6 miljoen euro

Deze 18-jarige dame was een van de eerste gebruikers van TikTok en is inmiddels gegroeid tot een van de grootste op het platform. Ook zij begon met het maken van dansvideo’s en had binnen een mum van tijd miljoenen volgers. Daarnaast bleef ook haar zangstem niet onopgemerkt. Inmiddels heeft ze platencontract aangeboden gekregen. Al met al vult ze haar spaarrekening op slimme wijze dus.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door loren gray (@loren)

3. Dixie ‘d Amelio – 2.9 miljoen euro

De 19-jarige Dixie is mega populair op het platform. Ze vermaakt haar meer dan 35 miljoen dagelijks met toffe dans- en zangfilmpjes. Ook Dixie brak door, met zang video’s. Haar eerste uitgebracht single is inmiddels een feit. Eén ding is zeker: er is een grootste toekomst voor deze talentvolle dame.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door dixie (@dixiedamelio)

2. Charlie ‘d Amelio – 4 miljoen euro

De 16-jarige Charlie behoort tot dezelfde talentvolle familie als bovenstaande Dixie. Het zit overduidelijk in de genen. Charlie heeft wel 111 miljoen volgers. Iets wat eigenlijk te bizar voor woorden is . Ze won een fiks bedrag omdat ze de meest gevolgde TikTokker ter wereld is. Ze plaatst dagelijks steengoede choreografieën in korte video’s. Charlie is, net als Josh Richards, een echte ondernemer en heeft inmiddels meerdere goedlopende bedrijfjes en eigen kleding- en make-uplijnen. En dat op 16-jarige leeftijd!

1. Addison Rae – 5 miljoen euro

Deze 20-jarige dame is de rijkste TikTokker ter wereld. Ze heeft in het verleden een danscarrière gehad, waardoor haar dansvideo’s mega goed scoren. Inmiddels zoekt ze het ook buiten TikTok en verdient ze zo op een slimme wijze nog meer om haar vermogen aan te vullen. Zo heeft ze haar eigen cosmeticalijn en merchandise, waarmee ze een aardig zakcentje verdient. Met haar 75 miljoen volgers is het spel voor haar nog lang niet uitgespeeld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Addison Rae 💟 (@addisonraee)

Je weet nu wie de rijkste TikTokkers ter wereld zijn. Lees ook wie de rijkste Nederlandse darters zijn.