Kerst vieren op de Instagram van Sylvie Meis

De actrice, presentatrice en model is zowel in Nederland als in Duitsland bekend. Aan haar volgers is te zien dat ze ook in Duitsland in de smaak valt. Ze presenteert daar verschillende programma’s (zoals het razend populaire Love Island) en is model voor verschillende Duitse kledingmerken. Naast een businessvrouw van de bovenste plank is Sylvie Meis ook nog eens moeder. Samen met haar ex Rafael van de Vaart heeft ze een zoon.

Op Instagram laat Sylvie Meis weten dat ze eindelijk tijd heeft gehad om de kerstboom op te tuigen. Best laat, maar met zo’n enorm druk en succesvol leven als Sylvie is dat niet gek. Niet alleen door de prachtige kerstboom weet de foto veel likes te genereren. Sylvie staat er in een pittig kort jurkje naast. Een kerstengel wordt ze genoemd door haal volgers. Sylvie schrijft onder haar foto ‘It’s the most wonderful time of the year. Today I finally got the time to put up my Christmas tree.’

Sylvie Meis is ook niet vies van een wat blotere foto. Zo plaatst ze vaak een bikini foto. Bekijk haar super strakke bikini lichaam. op Instagram.