Floor van het Nederend signeerde de giftboxen

De BACARDÍ Rum Room in Amsterdam wil een warm en zonnig gevoel uitstralen. Om dit wat hoger op te pakken en de Rum Room een Caraïbisch gevoel te geven, is BACARDÍ een samenwerking aangegaan met kunstenaar Floor van het Nederend. Hij is een Amsterdamse illustrator en schilder. Wat hem en zijn kunstwerken inspireert, zijn de stripboektekeningen, punkcultuur en pop art; en dat is te zijn aan zijn kunstwerken.

BACARDí Rum Room is nu geopend in Amsterdam

In de BACARDÍ Rum Room zijn exclusieve giftboxen te koop. Heb jij iemand in jouw vriendengroep of familie die wel van een goede rum houdt, dan is dit een ideaal geschenk voor de feestdagen. Kunstenaar Floor van het Nederend heeft drie verschillende designs ontworpen die gebruikt worden op de geschenkdozen en verpakkingen. Afgelopen zaterdag 11 december kwam Floor van het Nederend van 15.00 tot 17.00 naar de Rum Room om te signeren. Het concept is simpel; iedere klant die een box kocht, kon hem laten signeren door Floor. De eerste 30 klanten ontvingen ook een gesigneerde, limited edition print. 

Drie heerlijke rums van BACARDÍ

Het drankmerk kent al vele rums, zoals BACARDÍ Carta Blanca en BACARDÍ Spiced. Voor deze tijd van het jaar biedt het merk donkere, gerijpte rums aan. Deze zijn stuk voor stuk gerijpt in eikenhouten vaten waardoor de dranken een sterk karakter hebben. De nieuwe Rum Room in Amsterdam staat in het teken van deze in eikenhouten vaten gerijpte rums. Check ze hieronder:

1. BACARDí Anejo Cuatro

Te beginnen met de jongste, gerijpte premium rum. Dit is BACARDÍ Anejo Cuatro van vier jaar oud. De goudkleurige rum heeft een honingzachte smaak, gecompenseerd met milde vanille en gebrande eik. Deze jonge rum komt het beste tot zijn recht in een rumcocktail. Ben jij nog een beetje een rookie in de wereld van donkere rums, dan is deze perfect om er kennis mee te maken.

BACARDI QUATRO ANEJO

AÑEJO CUATRO GIFTBOX

BACARDÍ €29 Shop nu

2. BACARDí Reserva Ocho

Als tweede is er de acht jaar oude BACARDÍ Reserva Ocho. Deze rum heeft een diepe, gelaagde en zachte smaak gemaakt van gedroogd fruit, specerijen, eik en vanille. Wat deze rum zo speciaal maakt, is het BACARDÍ familierecept dat sinds 1862 al bestond. Dit recept is zeven generaties doorgegeven en is nu ook vrijgegeven voor de rest van de wereld. Hallelujah! Deze rum is verrukkelijk om enkel en alleen te nippen EN Overigens erg goed te combineren met een sinaasappelschil.

rum giftbox

RESERVA OCHO GIFTBOX

BACARDÍ €39 Shop nu

3. BACARDí Gran Reserva Diez

De laatste rum in de spotlights van de Rum Room is de Gran Reserva Diez. Deze rum heeft een verrassende smaak. Wanneer je een slot van deze tien jaar oude rum neemt, proef je gekarameliseerd fruit en eik. Zijn jouw smaakpapillen echt ontwikkeld en ben jij een kenner? Dan kan je ook meloen, banaan of mango ontdekken. Ook deze rum drink je puur, met of zonder ijs.

bacardi gran reserva diez

GRAN RESERVA DIEZ GIFTBOX

BACARDÍ €49 Shop nu

Waar vind je de Rum Room in Amsterdam?

De BACARDÍ Rum Room heeft zijn deuren al een tijdje geopend in Amsterdam. De Rum Room is van 18 november t/m 31 december dagelijks geopend. Het prachtige pand is gevestigd aan de Oude Spiegelstraat 3 in Amsterdam. Door de nieuwe maatregelen kan jij de Rum Room van 10:00-17:00 bezoeken.

Lukt het je niet om fysiek langs te komen in de winkel, dan is de Rum Room online ook te bekijken. Hier bestel je de giftboxes en verschillende soorten rum.

 

Als het gaat om cocktails maken met BACARDÍ, is het rijtje oneindig. Om je een handje op weg te helpen staan hier de drie beste coktails met rum op een rijtje.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate.