Undercover seizoen 2 staat nu deels op Netflix

Tijdens het eerste seizoen had Netflix, net zoals nu, een samenwerking met de Belgische tv zender Eén. Daardoor werd dat seizoen eerst uitgezonden op Één, waarna het vervolgens op Netflix verscheen. Nu kan je na elke aflevering al elke aflevering bekijken. De eerste episodes van Undercover seizoen 2 kwamen pas om 21.45 uur op Netflix. Maar goed nieuws voor de fanatieke kijker: je kan de eerstvolgende aflevering al wat eerder bekijken.

undercover eerder op netflix

Uploadtijd van Undercover wordt vervroegd

De resterende afleveringen worden eerder op Netflix geplaatst. Netflix laat weten dat de episodes voortaan al om 20.55 uur worden geüpload. Bob, Ferry Bouman en de wapenhandelaren zijn dus al een stuk eerder op de avond te zien op Netflix. De eerste episodes van Undercover kwamen pas om 21.45 uur op Netflix. Dit zorgde voor veel irritaties bij kijkers: sommige afleveringen duren bijna 50 minuten, dus je was dan tot 22.35 aan het kijken wanneer je direct de aflevering startte.

De verhaallijn van Undercover seizoen 2

In seizoen 2 zijn Kim en Bob allebei hun eigen weg ingeslagen. In het geval van Kim betekent dit dat ze heeft gekozen voor een carrière als onderzoeksjournalist. Ze stuit op een illegale wapenhandel die onder andere vanuit een ranch in België werkt. Deze ranch, met de naam El Dorado, blijkt inderdaad veel geheimen te hebben. Bob wordt als undercoveragent naar de ranch gestuurd.

 

Undercover seizoen 2 kijken zonder Netflix-abonnement

Heb je geen Netflix-abonnement en ben je ook niet van plan om een abonnement af te sluiten bij de streamingdienst? Dan hebben wij een manier gevonden om de Netflix-serie op een andere manier te bekijken. Aangezien de Netflix Original Undercover een samenwerking is tussen Nederland en Vlaanderen, is de serie daar ook te zien. Elke zondagavond wordt de serie op de zender Eén uitgezonden. Op tv wordt de serie ook eerder uitgezonden.

Onder andere Rico Verhoeven speelt in Undercover seizoen 2. Het is dan ook een spannend seizoen met alle nieuwe personages.