De Lidl blijft ons verrassen

De mancave is hét heiligdom van de man waar hij zich even kan terugtrekken uit de drukte en de stress van het leven. Stress de baas zijn is belangrijk en een mancave kan jou de rust geven die je nodig hebt. De mancave kan dit, omdat er allemaal spullen staan die jij het liefst doet. Als het aan ons lag, dan hoort er zeker een tafeltennistafel te staan.

In deze mancave horen natuurlijk attributen om jezelf te vermaken als de kids op bed liggen. Een tv, whiskytafel en een kroonluchter zijn enkele dingen die jou en je vrienden dat gevoel van een kroeg kunnen bieden. De verhalen gaan rond en herinneringen worden opgehaald én gemaakt. Maar er mist 1 ding; iets waarmee jullie elkaar kunnen uitdagen en het testosterongehalte even door het dak kan gaan. We hebben het natuurlijk over spelletjes. En laten wij nou een perfect spel gevonden hebben voor jullie: tafeltennis. Check hier het Lidl product.

leuke spellen voor in de mancave

Handige mini-tafeltennistafel voor een spotprijsje

Normaal zou je denken: “Hoe ga ik in vredesnaam een tafeltennistafel in mijn mancave krijgen?” Dat is een hele goede vraag, want dat ding neemt natuurlijk wel wat ruimte in. De Lidl heeft een perfecte oplossing hiervoor. Een kleine tafeltennistafel die gemakkelijk in te klappen is én te gebruiken door volwassenen en kinderen. Als volwassen persoon kan je er prima achterstaan. De tafeltennistafel is 120 bij 70 bij 68 (l x b x h) centimeter en is te koop voor een schappelijke 75 euro. Een kleine investering voor een hoop lol, gelach en geschreeuw. Voor informatie kan je op de Lidl site kijken.

handige mini-tafeltennistafel

Heb je zelf nog geen mancave maar zit je te denken om er wel eentje te bouwen? Dan hebben wij nog een aantal vette interieur items voor je mancave die absoluut niet mogen missen.