Nieuw op Netflix in week #30

Nu het weer maandag is, staan we weer aan het begin van een nieuwe week. Ook in deze week kun je veel nieuws verwachten. Onder andere de actiefilm The Last Mercenary, maar ook het langverwachte seizoen 2 van Outer Banks. Dit zijn de film- en serietitels die deze week nieuw op Netflix verschijnen.

Saint Maud – donderdag 29 juli

Deze horrorfilm komt van A24. Die productiemaatschappij was ook verantwoordelijk voor Midsommar en Hereditary en weet dus als geen ander hoe het enge horrorfilms moet produceren. Een jonge, zwaar gelovige en nogal creepy zuster raakt langzamerhand geobsedeerd met een patiënt van haar die sterft. In haar poging om de vrouw te redden gaat ze extreem ver, totdat er geen weg terug meer is. Vanaf donderdag 29 juli staat de film nieuw op Netflix.

 

The Last Mercenary – vrijdag 30 juli

Jean-Claude van Damme is al jaren actief als acteur, maar het was langere tijd wat stil rondom de Belg. In The Last Mercenary is hij weer terug, en hoe! Hij speelt één van de gevaarlijkste huurmoordenaars aller tijden, een man met de bijnaam ‘Mist’. Wanneer zijn zoon (met wie hij het contact heeft verbroken) in gevaar is, komt hij weer in actie. Vanaf vrijdag 30 juli staat de film nieuw op Netflix.

 

Outer Banks seizoen 2 – vrijdag 30 juli

Het tweede seizoen van Outer Banks liet langere tijd op zich wachten, maar eindelijk is het weer zover. Het leven in de Outer Banks gaat verder, Dat betekent dat de groep jongeren, nog steeds tamelijk verdeeld op basis van hun (gebrek aan) welvaart, verder gaat in hun zoektocht naar een schat. Maar de gebeurtenissen uit seizoen 1 achtervolgen de groep. Het blijkt vanaf 30 juli, als de afleveringen nieuw op Netflix verschijnen, wie er wel en niet te vertrouwen is.

 

Myth & Mogul: John DeLorean – vrijdag 30 juli

Deze documentaire focust op het leven van de excentrieke John DeLorean. Hij was vroeger een beroemde auto-ontwerper (zo ontwierp hij de auto uit Back to the Future). Veel investeringen, grote verhalen en een glansrijke carrière later, raakte hij in één klap echter alles kwijt. Hoe dat zo heeft kunnen lopen en wat de gevolgen (onder andere voor zijn zoon) waren, is vanaf vrijdag 30 juli te zien. Dan staat de documentaire nieuw op Netflix.