Outer Banks seizoen 2 op Netflix

Iedereen die houdt van een avontuurlijke serie met de nodige vriendengroep-struggles heeft zonder getwijfeld genoten van Outer Banks. De titel van de show verwijst naar een streek met veel eilanden in Noord-Carolina. Op één van de eilanden is er een groot verschil zichtbaar tussen de rijke vakantiegangers en de wat armere locals. De vriendengroep waar de afleveringen over gaan behoort tot deze laatste categorie. De vader van één van de vrienden verdwijnt en ze besluiten te onderzoeken waar hij kan zijn. Tijdens hun onderzoek stuit de vriendengroep al gauw op mysterieuze verhalen over een schat. Hun zoektocht naar deze ‘schat’ vormt de rode lijn en zullen we ongetwijfeld in seizoen 2 van Outer Banks ook weer terug gaan zien.

Outer Banks

Voorlopig is er nog veel wat we niet weten over over seizoen 2 van Outer Banks. Zo blijft het onduidelijk wat er gebeurt naar aanleidingen van de onthullingen in de slotaflevering. Ook op het gebied van de liefde kan alles nog gebeuren. We weten dat Pope en Kiara een relatie zijn begonnen, maar zal die stand houden? De Kooks-leden zullen bovendien verder moeten gaan nu ze denken dat John B. en Sarah zijn overleden. Verwacht dus ook een serie die in elk geval behoorlijk somber begint. Het meest benieuwd zijn we natuurlijk naar de zoektocht naar de schat. We weten daarover al dat deze zich deels in de Bahama’s zal gaan afspelen (waar John B. en Sarah naar op weg zijn). Ook weten we al dat er een kleine sprong in de tijd zal worden gemaakt.

 

De releasedatum op Netflix en de trailer

Voorlopig is het nog onduidelijk wanneer we seizoen 2 van Outer Banks op Netflix kunnen verwachten. De opnames zijn in elk geval afgelopen en het is inmiddels meer dan een jaar geleden dat seizoen 1 op Netflix verscheen. Inmiddels heeft de serie een 7.6 op IMDb gekregen en zijn er talloze fans die niet kunnen wachten op deel 2. De geruchten gaan dat de serie, die zich natuurlijk in een warm gebied afspeelt, zomaar eens online kan komen in de zomer. Rond die tijd kunnen we dan ook een trailer verwachten. Nog even geduld hebben dus.

Netflix kwam onlangs al wel met een andere teaser en onthulde een vette teaser van Stranger Things seizoen 4.