Wolter kroes geeft zijn auto een opfrisbeurt

Van jongs af aan zag Wolter Kroes een toekomst in de muziek al zitten. Hij won als klein jongetje verschillende talentenjachten in discotheken en groeide langzamerhand uit tot een van Nederlands bekendste zangers. Hij brak in 1995 door met zijn nummer Laat me los, waarnaar grote en nummer 1-hits Bolero, Ik heb de hele nacht liggen dromen, Viva Hollandia volgde. Vandaag de dag loopt Wolter Kroes er met zijn 52-jarige levensjaren nog steeds succesvol bij en lijkt hij een glansrijke carrière in de showbizz- en entertainmentbranche niet uit de weg zijn gegaan.

Een succesvol artiestenleven en een luxe lifestyle zijn een veelvoorkomende combinatie. Naast het leven onder de dakpannen van miljoenenvilla’s, bestaat de oprit van een bekendheid vaak uit een heus wagenpark. Ook Wolter Kroes heeft zijn hart liggen bij mooie bolides. De Nederlandse zanger kocht ongeveer twee jaar geleden zijn BMW 7 Serie en lijkt er vandaag de dag nog fijne kilometers mee af te leggen.

 

Wolter liet ongeveer 1,5 jaar geleden zijn auto volledig coaten. Meer dan tevreden verteld de zanger in de YouTube video over de stralende look van zijn BMW 7 Serie en de tevredenheid over de kwaliteit.

De BMW 7 Serie

De zanger liet zijn oog vallen op de donkerblauwe uitvoering van de BMW 7 Serie en lijkt er vandaag de dag nog ontzettend tevreden mee te zijn. En wij kunnen niet anders zeggen dat dit een parel in zijn soort is. Tijdens een rit in deze auto beheers je iedere beweging en kun je in comfort genieten van ieder moment. De BMW 7 Serie staat voor een zelfbewuste uitstraling en uitstekende prestaties.

In deze dikke auto rijdt volkszanger Wolter Kroes

De auto is voorzien van een Turbo 8-cilinder benzinemotor en beschikt over een maximaal vermogen van 530pk. Met de zwarte leren bekleding en de blauwe remklauwen, hopen wij dat de Nederlandse zanger nog heel veel veilige kilometers tegemoet gaat.

Ben jij benieuwd naar het wagenpark van de kickbokskoning van Nederland? Lees dan ook over de auto’s en motoren van Rico Verhoeven.