Voetbalspelers van Dortmund hebben leuke personal trainsters

Hoewel de meeste trainingen plaatsvinden op het voetbalveld, duiken spelers ook regelmatig het krachthonk in. Om ervoor te zorgen dat de spelers van Dortmund gemotiveerd blijven en weten hoe ze de oefeningen goed uitvoeren, zijn er een aantal experts bij gehaald.

Hierbij kan je denken aan een enorme kast van een vent, maar niets is minder waar. De spelers krijgen namelijk af en toe een training onder begeleiding van prachtige fitness trainsters. Hoewel de bedoeling is dat ze de oefeningen hierdoor juist gaan uitvoeren, lijkt het wel alsof een paar spelers moeite hebben met focussen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Borussia Dortmund (@bvb09)

Fans van de Duitse voetbalclub reageerden massaal onder de Instagram video’s van de spelers met hilarische opmerkingen als uitkomst: ‘Ik hoop dat de dames geen back cam hebben’ en ‘Geen wonder dat Erlin Haaland blijft’. En laten we eerlijk zijn; het feit dat speler Erling Haaland eruit ziet als een tiener verliefd op zijn grootste crush, dat zorgt voor hilarische beelden om naar te kijken.

Maak kennis met deze bloedmooie fitgirls

Naast dat de spelers uitermate amuserend zijn om naar te kijken, kunnen we onze ogen natuurlijk ook niet van de bloedmooie training gevende fitgirls houden. Maak kennis met Pamila Reif, Alica Schmidt, Mareike Spaleck en Fernanda Brandao.

1. Pamila Reif

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pamela Reif (@pamela_rf)

Hoe Dortmund speler Erling Haaland zijn ogen niet van 24-jarige Pamila Reif kon afhouden, is hij overduidelijk niet de enige met dit probleem. Met maar liefst 7,7 miljoen volgers op Instagram laat de knappe blondine menig mannen- en vrouwenharten sneller kloppen.

2. Alica Schmidt

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ᗩlica Ѕchmidt (@alicasmd)

Dat de 22-jarige Alica Schmidt een sporter is in hart en nieren, dat valt niet onder stoelen of banken te steken. Als fitnesscoach van Manuel Obafemi Akanji en atleet, kunnen we niet om haar goddelijke figuur heen. Met maar liefst 1,6 miljoen volgers blaast ze haar fans weg.

3. Mareike Spaleck

Ook bij Mahmoud Dahoud ontbrak de brede glimlach gedurende de training van de 34-jarige Mareike Spaleck niet. Met ruim 149 duizend volgers op Instagram, vermaakt ze haar volgers met een gezonde en vermakelijke levensstijl.

4. Fernanda Brandao

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fernanda Brandao (@fernanda_brandao)

Zeg je Fernanda Brandoa, dan zeg je één van de mooiste fitness coaches op deze wereld. Met ruim 106 duizend volgers, laat de mooie brunette zien wat aanpakken is. En dat Reinier Jesus zich hoogstwaarschijnlijk niet heeft verveeld gedurende de work-out van deze fitgirl, daar kun je vanuit gaan.