Nieuw op Netflix in week #29

Kijk jij het liefste naar films en series over superhelden? Of ben je juist een groot fan van films met horror-elementen? Het kan natuurlijk ook dat je na La Casa de Papel een zwak hebt ontwikkeld voor Spaanstalige series. Hoe het ook mag zijn: in week 29 van 2021 komt er meer dan genoeg nieuw op Netflix. Dit moet je de komende vooral zien.

Chernobyl 1986

Deze film, Chernobyl 1986, moet je vooral niet verwarren met de HBO miniserie Chernobyl met een IMDb-score van een 9.4. Wél focussen de film en de serie allebei op de vreselijke kernramp in Chernobyl. In de film is het de brandweerman Alexey die eigenlijk al met pensioen is, maar al gauw onmisbaar wordt in het redden van mensen tijdens de ramp. De film belooft, afgaande op de beelden van de grimmige trailer, een realistisch en hard beeld te geven van de grootschalige gevolgen van de kernramp. Wil je een lesje geschiedenis? Dan staat Chernobyl 1986 vanaf woensdag 21 juli nieuw op Netflix.

 

Sky Rojo seizoen 2

Van Sky Rojo staat er al een seizoen op Netflix. De afleveringen van de Spaanse serie smaakte naar meer én waren zo voorbij, want de meeste afleveringen waren erg kort. Binnenkort is het gelukkig tijd voor het vervolg op de serie. Daarin zien we hoe het de drie ontsnapte prostituees uit seizoen 1 vergaat. Blijven ze uit handen van hun pooier en zijn handlangers? En hoe veranderen de verhoudingen nu ze besluiten om terug te vechten? Seizoen 2 van Sky Rojo belooft net zo geniaal, actievol en explosief te worden als La Casa de Papel. Logisch, want beide series zijn door dezelfde makers gemaakt. Vanaf vrijdag 23 juli staat seizoen 2 nieuw op Netflix.

 

Blood Red Sky

Hou jij van horror. thrillers en sensaties? Dan is Blood Red Sky de perfecte film voor jou. Een vliegtuig wordt tijdens een nachtvlucht gekaapt. De terroristen hebben plannen met het vliegtuig, maar hebben geen rekening gehouden met één van de passagiers. Die jonge moeder leidt namelijk aan een mysterieus bloedvirus. Wanneer haar zoontje in gevaar komt, verandert ze in een vampierachtige verschijning en gaat ze de confrontatie aan met de terroristen. Vanaf vrijdag 23 juli staat de film nieuw op Netflix.