Nieuw op Netflix in week #27

Of je nou zin hebt in een komedieserie, op zoekt bent naar actie of juist wil genieten van een nieuwe, mysterieuze serie: Netflix is doorgaans altijd je vriend. Elke week zijn er namelijk wel films en series die nieuw op Netflix verschijnen. Ook in week 27 is dat het geval. Dit zijn vier nieuwkomers die je de komende dagen kunt verwachten.

Sicario: Day of the Soldado

Vanaf vandaag staat Sicario: Day of the Soldado nieuw op Netflix. Heb je na je werkdag behoefte aan een vette actiefilm, dan is deze film een perfecte optie. De film is het vervolg op Sicario uit 2015. Ook in het vervolg straat de harde drugsoorlog aan de grens van Mexico en Amerika centraal. Hoofdpersoon Matt Graver (Josh Broslin) krijgt van de Amerikaanse overheid de taak om de drugskartels die verantwoordelijk zijn voor veel smokkelroutes tegen te werken. Matt schakelt de hulp van Alejandro (Benicio Del Toro). Al gauw loopt de missie extreem uit de hand.

 

Rick and Morty

Ook als jij totaal geen fan bent van geanimeerde series, dan is Rick and Morty nog steeds een serie waarvan je in elk geval één aflevering gezien moet hebben. De serie, over een wetenschapper en zijn neefje die samen buitenaardse en excentrieke avonturen beleven, heeft namelijk extreem goede recensies. Zo heeft de show een IMDb-score van een 9.2. Vanaf vandaag staat de serie nieuw op Netflix.

 

Rojst (The Mire)

Zin in een ouderwetse dosis misdaad? Rojst verschijnt woensdag nieuw op Netflix. De show speelt zich af in de jaren 80. Wanneer twee mensen om het leven komen (waaronder een prostituee) begint er een onderzoek te lopen naar de dader. Wie heeft de moord gepleegd en waarom? In deze Poolse serie gaan twee journalisten op onderzoek naar die antwoorden.

 

Atypical seizoen 4

Vrijdag is het zover en staat Atypical seizoen 4 nieuw op Netflix. Goed nieuws dus voor fans van Sam en zijn familie- en vriendengroep, maar het nieuws is ook dubbel. Seizoen 4 wordt namelijk het laatste deel van de serie. Dit weekend dus maar extra genieten van de afleveringen. Check alvast de potentiele verhaallijnen en cast van Atypical seizoen 4.