Nieuw op Netflix in week #26

In week 26 van 2021 komt er ook weer meer dan genoeg nieuw op Netflix. Denk aan de echte klassieker Forrest Gump, maar ook aan de brute afleveringen van het slotseizoen van Vikings. Deze titels en data moet je voor de aankomende week noteren in je agenda.

Sophie: A Murder in West Cork

Op Netflix vinden we vele goede true crime-series. Met Sophie: A Murder in West Cork komt er daar weer één extra bij. De duistere documentaire vertelt over de moord op Sophie Tuscan du Plantier. Zij was een Franse producent die in 1996 naar Ierland afreisde en daar werd vermoord. Maar door wie? De persoon die als verdachte naar voren is geschoven, heeft altijd volgehouden dat hij onschuldig is. Vanaf woensdag 30 juni staat de documentaire nieuw op Netflix.

 

Prime Time

Prime Time is een spannende thriller die je ongetwijfeld anders naar nieuwsprogramma’s doet kijken. In de film wordt er namelijk een live tv-uitzending gekaapt door een jongeman. Het zorgt voor een ijzingwekkende gijzeling van de presentatrice. Wat is zijn motief? En hoe loopt het af met de presentatrice én de gijzelaar? Prime Time staat vanaf woensdag 30 juni nieuw op Netflix.

 

Vikings seizoen 6B

Inmiddels is het al weer een tijdje terug dat de laatste afleveringen van Vikings verschenen. Er wordt hard gewerkt aan de spin-off, Vikings: ValhallaDe slotafleveringen van seizoen 6b staan binnenkort ook nieuw op Netflix. Daarin is te zien hoe het afloopt met de brute Vikingen en welke krijgers de laatste, bittere oorlog weten te doorstaan.

 

Forrest Gump

Forrest Gump is zo’n film die je minstens één keer gezien moet hebben. De kans is dan ook groot dat jij dat hebt gedaan, maar het kan geen kwaad om de film nogmaals op te zetten. Vanaf donderdag 1 juli staat de film, met een 8.8 als IMDb-score, nieuw op Netflix. Tom Hanks speelt de titelrol: een man met een laag IQ maar een groot hart, die in allerlei historische gebeurtenissen raakt verwikkeld.