De luxe woonboerderij in Wetering

Aan het uiterlijk van de karakteristieke woonboerderij is niet te zien hoe modern en luxueus het gebouw in werkelijkheid is. Maar modern en luxe is dit gebouw zeker te noemen. Er zit er een autolift in het grindpad verscholen, die je naar een garage brengt. Er is hier ruimte voor 7 of 8 auto’s, genoeg om een mooie verzameling aan te leggen dus. Daarnaast beschikt het huis over een domotica systeem, een personenlift en een dynamisch opslagsysteem. Alles wat je nodig hebt voor een uiterst comfortabele woning.

woonboerderij aan het water

Er is binnen in de boerderij ook het nodige te ontdekken. Via de ingang en de werkruimte kan je met een stenen trap naar het souterrain. Deze etage kun je ook met de personenlift bereiken. Hier vind je een woonruimte en ook nog meer werkplekken. Op deze verdieping heb je ook ruimte om te chillen en kan je na een dag hard werken in de ontspanningsruimte een filmpje kijken of genieten van je favoriete sportwedstrijden.

autolift

Ben jij iemand die droomde van avonturen als in De schippers van de kameleon? Dan ga je de dubbele boothuis en het boothuis met insteekhaven fantastisch vinden.

Wat is de vraagprijs?

Je kunt zeggen dat dit een karakteristieke plek is om te wonen en dat op het perceel met veel groen genoeg moois valt te zien en te doen. Het complete complex op Wetering West 31 wordt aangeboden door Sotheby’s International Reality voor een gangbare prijs van € 1.749.000,-.

Zie hieronder meer foto’s van de woning:

karakteristieke woning luxe (1)

Ben je enthousiast geworden over dit stuk land met woonboerderij en heb je nog een grote een grote zak geld op zolder liggen, dan is dit stuk misschien wel voor jou. Meer inspiratie nodig? Check dan de woonboerderij van Arie Boomsma.