De vriendin van Wout Weghorst

Voetballen kan Wout Weghorst dus wel en als het op scoren buiten de lijnen aankomt, staat hij ook zijn mannetje. Zijn vriendin is Nikki van Esch en die kent hij al vanaf de middelbare school. Een echte jeugdliefde dus. Dat wil niet zeggen dat het liefde op het eerste gezicht was. Sterker nog, hij had nog niet eens door dat hij haar leuk vond en naar eigen zeggen zijn ze als het ware naar elkaar toe gegroeid. Het zou zelfs tot het laatste jaar op de HAVO duren voor ze elkaar voor het eerst zouden zoenen.

Dat het wat langer duurde voordat Wout door had dat hij Nikki wel erg leuk vond is niet zo heel vreemd. Wout is namelijk in alles een laatbloeier. Voetballen vond hij wel leuk, maar had op zijn 17e echt niet gedacht dat hij ooit in de Eredivisie zou belanden. Zijn succesverhaal begint bij Heracles Almelo en hoopt zo een transfer naar AZ af te dwingen. Dat lukte en inmiddels heeft hij de smaak goed te pakken en verdient hij een aardig salaris in Duitsland.

Nikki Van Esch

Dat is in zijn liefdesleven een heel ander verhaal. De scheiding van zijn ouders heeft er behoorlijk ingehakt en hij is duidelijk van plan de zaken met Nikki van Esch anders aan te pakken. Zo is hij nog steeds niet met haar getrouwd, maar hebben ze samen wel twee mooie dochters op de wereld gezet. Aan de foto’s op Instagram is te zien dat Wout ook echt een familieman is.

Nikki zelf is trouwens wars van alle aandacht en besteed haar tijd het liefste aan Wout. Naast het gezinsleven werkt ze als productspecialist kleding bij Dirksen BV. Die baan past prima bij haar gezien haar opleiding textiel productie aan de Saxion Hogeschool in Enschede. Beauty & brains gaan dus wel degelijk samen.

Wij selecteerden een aantal foto’s van de Instagram van Nikki van Esch:

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat andere voetballers ook knappe vriendinnen hebben. Zo heeft mede-international Nathan Ak√© ook een prachtige dame aan zijn zijde. Zie hier de foto’s van Kaylee Ramman.