Nieuwe series op Netflix in week #23 (7 juni – 13 juni)

Ook in week nummer  van 2021 verschijnen er weer meerdere films en series nieuw op Netflix. Deze week kijken we vooral heel erg uit naar seizoen 2 van Lupin. Ben jij meer van de thrillerfilms? Dan zit je de komende dagen ook goed. Check hier het aanbod om de bijbehorende data alvast te reserveren in je agenda.

Awake – woensdag 9 juni

De nieuwe thrillerfilm Awake speelt zich af in de nabije toekomst. Daarin wordt de mensheid getroffen door een wereldwijde ramp. Het gevolg? Alle elektronica werkt niet meer én niemand is meer in staat om te slapen. Al gauw zorgt dat voor terreur en geweld. Hoofdpersoon Jill, moeder van een jonge dochter, probeert haar familie te beschermen. Wanneer blijkt dat haar dochter nog wél kan slapen, brengt dat haar gezin meteen in groot gevaar. Voor fans van A Quiet Place en Birdbox is Awake een echte aanrader. Vanaf 9 juni staat de film nieuw op Netflix.

 

Requiem for a Killer – woensdag 9 juni

In Requiem for a Killer krijgt een aantrekkelijke en harde huurmoordenaar een nieuw target: de Schotse zanger Alexander King. De opdracht zal haar in één keer rijk maken en klinkt dus veelbelovend, maar blijkt toch minder makkelijk dan verwacht. Terwijl ze moeite doet om dichterbij te komen blijkt bovendien dat er nóg een moordenaar actief is. Die moordenaar heeft het onder andere ook op haar gemunt. Vanaf woensdag staat de film nieuw op Netflix.

 

Lupin seizoen 2 – vrijdag 11 juni

Het eerste seizoen van Lupin was ongelofelijk vermakelijk en een groot succes voor Netflix. Gelukkig voor ons waren de afleveringen van seizoen 2 al opgenomen en heeft het dus niet erg lang geduurd voordat we konden genieten van seizoen 2. Deze week, vanaf vrijdag 11 juni, staat deel 2 nieuw op Netflix. Daarin zien we hoe Assane’s wraakmissie verdergaat en hoe het afloopt met zijn zoontje. Nog meer goed nieuws rondom de serie? Een seizoen 3 is nu ook al bevestigd!