Nieuwe Netflix-serie Lupin is een enorme hit

Lupin verscheen 8 januari op Netflix. De serie is er typisch één die je het liefste direct uit kijkt en waarvan je vervolgens reikhalzend wacht op Lupin seizoen 2.

In de afleveringen volgen we het personage Assane Diop. Zijn vader is 25 jaar geleden onterecht beschuldigd van een misdaad. Om wraak te nemen put Assane inspiratie uit boeken over Arsène Lupin, een gentleman-dief. De serie barst hierdoor van de intriges, diefstallen en Assane’s wraakmissie. Netflix knipte het eerste seizoen op in twee delen. Daardoor staan er nu pas vijf afleveringen op Netflix. Lupin seizoen 2 (of beter gezegd: deel B van seizoen 1) is dus al een feit.

De releasedatum van Lupin seizoen 2 op Netflix

Netflix heeft het eerste seizoen van de serie waarschijnlijk niet voor niets in twee delen opgedeeld. De kans is groot dat ze zich ervan bewust waren dat de serie zomaar eens goed kon aanslaan. Nu de opnames van veel series en films stil liggen, betekent dit dat er nog wat nieuwe afleveringen op de plank liggen.

Naar alle verwachtingen zullen deze nieuwe afleveringen rond april op Netflix verschijnen. De streamingdienst deed dat namelijk al eens eerder met een populaire show. Van Unsolved Mysteries kwamen ook na een paar maanden pas nieuwe episodes uit.

Lupin seizoen 2

Nieuwe afleveringen voor succesvolle Netflix serie

We kunnen dus nu al met zekerheid zeggen dat seizoen 2 van Lupin een feit is. Tegelijkertijd gaat het hier dus niet om seizoen 2, maar eigenlijk om seizoen 1B. De serie is, onder andere met een IMDb-score van een 7.8, een groot succes. Reden dus voor Netflix om meer afleveringen op te zullen nemen.

Het kan namelijk zomaar zijn dat Netflix met Lupin een nieuwe Stranger Things te pakken heeft. Qua verhaallijnen en inspiratie komen de makers sowieso niets te kort. De serie is gebaseerd op de boeken over Arsène Lupin. Daar zijn door de jaren heen al tientallen boeken en verhalen over verschenen. Twijfel jij nog steeds om de serie een kans te geven? Check dan ons overzicht van 5 redenen om Lupin te kijken.