Nieuw op Netflix in week #18

De afgelopen tijd hebben we veel van de zon kunnen genieten. Nu lijken er echter behoorlijk wat regenbuien aan te komen. Reden om ons terug te trekken voor de televisie. Deze films en documentaire komen deze week nieuw op Netflix. In het aanbod vinden we een paar echte klassiekers, maar ook een nieuwe, recente film. Zo hoeven we ons ook in deze week niet te vervelen.

1. Bad Boys

Deze film met Will Smith en Martin Lawrence stond aan de grondvesten van een succesvolle filmserie. De derde Bad Boys film werd recent uitgebracht. In het origineel spelen Smith en Lawrence twee undercoveragenten. Zij moeten een grote hoeveelheid gestolen drugs vinden, aangezien deze drugs als bewijsmateriaal kan dienen in een rechtszaak. Bovendien moeten ze een ooggetuige beschermen. De film staat vanaf vrijdag 1 mei nieuw op Netflix.

 

2. Dangerous Lies

Deze thriller staat binnenkort nieuw op Netflix. De film gaat over een jong stel dat voor een rijke, eenzame man werkt. Wanneer hij plotseling overlijdt laat hij zijn gehele vermogen aan hen na. Je zal denken dat dit zorgt voor een fijner leven voor het stel, maar niets is minder waar. Er duiken geïnteresseerden in het geld op, die voor niets lijken te stoppen. Bovendien worden ze onderwerp van een politieonderzoek. Stierf de rijke man echt aan een ongeluk? Of toch niet? Vanaf donderdag 30 april worden je vragen beantwoord.

 

3. Ocean’s Eleven

Voordat we massaal naar La Casa de Papel keken, was een andere groep overvallers het meest populaire in de filmwereld. We hebben het natuurlijk over de bende van Danny Ocean. In Ocean’s Eleven brengt hij een groep professionele overvallers bij elkaar. Samen moeten ze een groep casino’s beroven. In de legendarische film spelen onder andere Brad Pitt, Matt Damon en George Clooney. De film is terecht één van de 10 George Clooney films die je gezien moet hebben. Vanaf zaterdag 2 mei staat de film nieuw op Netflix.

 

4. Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story

We schreven eerder al over deze nieuwe documentaireMurder to Mercy: The Cyntoia Brown Story gaat over de waargebeurde veroordeling van Cyntoia Brown. Ze was pas zestien jaar toen ze een levenslange gevangenisstraf kreeg opgelegd. Zelf hield ze altijd vol uit zelfverdediging te hebben gehandeld bij de moord waar ze voor werd aangeklaagd. Wereldwijde media-aandacht zorgde ervoor dat ze na jaren toch werd vrijgelaten. Haar waargebeurde en heftige verhaal is vanaf woensdag 29 april nieuw op Netflix te zien.