Nieuw op Netflix in week #17: comedy series en spannende actiefilm

Een nieuwe week is aangebroken. Terwijl het buiten lekker weer begint te worden, zijn wij nog steeds aangewezen op ons huis, tuin en balkon. Grote kans dat jij ook deze week veel tijd zal doorbrengen achter een beeldscherm. Met deze nieuwkomers zal het lachen je echter nog niet vergaan. Er komen namelijk grappige films en series nieuw op Netflix, evenals een vette actiefilm.

Middleditch & Schwartz

Dat er genoeg komedies op Netflix te vinden zijn, wisten we al. Zo vertelden we je eerder al over de 10 beste komedies en hun IMDb-cijfers die op Netflix te vinden zijn. In het geval van Middleditch & Schwartz wordt alles echter honderd procent geïmproviseerd. De stand-up comedyserie bestaat uit drie specials. Het duo staat voor een live-publiek en vraagt om ideeën vanuit de zaal. Met de locaties, voorwerpen en situaties die ze krijgen voorgeschoteld creëren ze de gekste scènes. Het doet erg denken aan de lama’s en dat is voor een comedyserie altijd een goed teken. Vanaf dinsdag 24 april staat de serie nieuw op Netflix.

 

After Life – Seizoen 2

After Life moet het vooral hebben van de donkere humor. Ricky Gervais, die in ENgeland erg bekend is als komediant, speelt de rol van Tony. Tony is een journalist wiens vrouw overlijdt aan kanker. Als gevolg hiervan ziet Tony het leven niet meer zitten. Asociaal, suïcidaal en zonder iets te geven om de mening van anderen begeeft Tony zich vervolgens door het leven. Hij zegt alles wat in hem opkomt en is niet langer meer bang voor consequenties. Dit zorgde in seizoen al voor hilarische – en duistere – situaties. Vanaf vrijdag 24 april is te zien of dit ook het geval gaat zijn in seizoen 2.

 

Extraction

Eerder vertelden we je al uitgebreid over het internationale karakter en plot van Extraction. De film, met Chris Hemsworth in de hoofdrol, is vanaf vrijdag 24 april nieuw op Netflix te zien. Hemsworth speelt een huurling die een ontvoerde jongen moet terughalen. Dit lukt, maar blijkt niet het einde te zijn. Met een land dat plotseling in lockdown gaat, moet huurling Tyler er alles aan doen om hun veiligheid te garanderen. De film is van de makers van The Avengers en belooft dus veel goeds.