Nieuw op Netflix in week #42

Deze week heeft Netflix natuurlijk weer nieuw kijkvoer voor ons. Hoewel het niet de beste week is voor Netflix, gaan we toch nog even bekijken welke films en series er verwacht worden. Van een Poolse film tot een een nieuw seizoen van een bekende serie.

Locke & Key seizoen 2 – Vanaf 22 oktober te zien

Nadat de vader van de drie Locke kinderen onder mysterieuze omstandigheden was vermoord, verhuisden de kinderen samen met hun moeder naarhet oude familie huis waar de vader was opgegroeid, Keyhouse. Hier vinden ze allemaal magische sleutels die krachten kunnen ontgrendelen, maar ook geheimen onthullen. Deze sleutels kunnen wel eens verbonden zijn met de dood van hun vader.

Bekijk hieronder de trailer voor Locke and Key seizoen 2:

 

In for a Murder (W jak morderstwo) – Vanaf 19 oktober te zien op Netflix

In een dorpje naast Warschau, Podkowa Lesna, woont de Poolse Magda. Op een dag vindt ze per ongeluk het levenloze lichaam van een vrouw in een parkje. De vrouw had een ketting met een W als hangertje, toevallig had een oude vriendin van Magda precies dezelfde ketting. Een oude vriend van Magda wordt op de zaak gezet door de politie, deze man heeft echter alleen maar te maken gehad met fietsendieven. Deze zaak gaat dus eigenlijk ver over zijn hoofd. Magda besluit daarom zelf de moord te onderzoeken.

Waar Locke & Key een 7.4/10 kreeg op IMDb, krijgt deze Poolse film een 4.3. Even een heel stuk lager dus.

Bekijk hieronder de trailer van In for a Murder:

 

Insiders – Vanaf 21 oktober te zien

Insiders is een Spaans reality-programma waarin de deelnemers denken dat ze in de kwalificatierondes zitten van een compleet andere show. Echter is dit niet het geval. Met de camera’s die non-stop aan staan wordt de deelnemers niks verteld en zitten ze eigenlijk in een verborgen camera-show. De show wordt gepresenteerd door Najwa Nimri, ook wel bekend van haar rollen in La Casa de Papel en Vis à Vis.

Bekijk hieronder de trailer van Insiders:

 

Fan van dramaseries met sterke verhallijnen? Check dan de 10 beste dramaseries op Netflix volgens IMDb.