Op haar Instagrambio beschrijft ze het doel van haar leven als volgt. “Reist over de wereld om een klein, pluizig, geel balletje te slaan”. Tsja, een goede grap natuurlijk, maar zo kunnen we wel alles dood relativeren. Lionel Messi is in dat geval slechts een klein mannetje dat graag een wit balletje achterna rent. Enfin, we dwalen af. We gaan verder met Katie Boulter.

Wie is Katie Boulter?

Alle aandacht hoort namelijk naar de beeldschone Katie Boulter te gaan. Deze blondine heeft een erg schattige uitstraling, maar tegelijkertijd mag je haar zeker niet onderschatten want dit is een dame met talent, klasse en pit. De moeder van Boulter speelde ook al tennis en heeft Engeland een aantal keer vertegenwoordigd. Zelf begon ze met het spelen van tennis als 5-jarige en trad zo in de voetsporen van haar moeder. Op haar achtste vertegenwoordigde ze vervolgens haar land al voor de eerste keer. Haar talent groeide onder andere vanwege haar broer. Ze wilde hem zo graag verslaan dat ze maar bleef oefenen, totdat het uiteindelijk lukte. In haar tennisloopbaan heeft ze al ruim 500.000 euro verdiend. De afgelopen jaren gaat het ietwat minder. In de Australian Open van 2020 verloor ze in de eerste ronde en ook een jaar later gebeurde hetzelfde. De US Open was ook geen groot succes en hier vloog ze ook in de eerste ronde eruit. Op Wimbledon was er echter wel een bescheiden succesje. Hier werd ze verslagen in de tweede ronde door Aryna Sabalenka.

Verliefd geworden en hopend op een relatie met de knappe Britse tennisster? Helaas, ze is al bezet. Ze heeft namelijk een relatie met de Australische tennis speler Alex de Minaur. Gelukkig hebben we altijd de Instagram-foto’s van Katie nog nog. Deze bekijk je hieronder: