Nieuwe films en series op Netflix (30 augustus tot en met 5 september)

Week nummer 35 duurt van 30 augustus tot en met 5 september 2021 en het zorgt direct voor een goede start van de maand september. Op het gebied van films verschijnt er zeer weinig op Netflix, maar natuurlijk worden we niet teleurgesteld. Twee goede series op Netflix krijgen een vervolgseizoen: Good Girls en La Casa de Papel.

Good Girls seizoen 4

De serie Good Girls gaat over drie moeders die strugglen met hun huidige leventje. Alles wordt van hen weggenomen en ze vinden het tijd om actie te ondernemen. Ze besluiten een supermarkt te beroven om wat geld in hun zakken te steken. Dit lijkt in eerste instantie goed te gaan wanneer de overval slaagt, tot een van de vrouwen herkend wordt. De drie huismoeders eindigen in het criminele circuit en dit zorgt voor de nodige hilarische en spannende momenten.

Zie hieronder de trailer van Good Girls seizoen 4:

 

Good Girls krijgt op IMDb 7,8 en seizoen 4 verschijnt dinsdag 31 augustus 2021 op Netflix.

La Casa de Papel seizoen 5

Daar is ‘ie dan eindelijk, La Casa de Papel seizoen 5. Het zal het laatste seizoen zijn waarin we mee worden genomen in de praktijken van de bende in rode pakken. Seizoen 4 van La Casa de Papel eindigde op een enorm spannend moment. De schuilplaats van El Profesor is ontdekt door Alicia Sierra en ze houdt het meesterbrein onder schot. Het lijkt einde spel te zijn voor de bende, maar is dat echt zo?

Er bestaat namelijk een theorie over Alicia Sierra, welke zomaar eens kan kloppen. Dit zou voor een interessante switch kunnen zorgen in het laatste seizoen van de Spaanse serie.

Zie hieronder de trailer van La Casa de Papel seizoen 5:

 

Vanaf vrijdag 3 september zijn de nieuwe afleveringen van La Casa de Papel te zien op Netflix. Echter gebeurt dit niet zoals de vorige seizoenen. Het laatste seizoen is namelijk opgesplitst in twee delen. Aanstaande vrijdag zullen de eerste vijf afleveringen van het slotstuk te zien zijn en drie maanden later, op 3 december, voegt Netflix de overige vijf afleveringen toe aan het aanbod. La Casa de Papel krijgt van IMDb een 8,3 als score.

Ben jij een echte liefhebber van series? Kijk dan eens naar de beste series op Netflix, volgens IMDb.