Nieuw op Netflix in november 2019

De komende maand heeft Netflix weer veel op de planning staan. Dit zijn drie releases die de moeite meer dan waard zijn.

American Son

In dit drama staan de gescheiden Kendra (gespeeld door Kerry Washington, die we kennen van Scandal) en Scott centraal, die al gauw worden geconfronteerd met de plotselinge verdwijning van hun zoon. Kendra vreest voor de veiligheid van haar zoon. Hier heeft raciale profilering en geweld van blanke politieagenten in het politiek onstuimige Amerika alles mee te maken.

De politieagent die Kendra en Scott bij moet staan heeft zichtbaar zijn vooroordelen over hun zoon, wat de situatie niet bevordert. Dit maatschappijkritische en goed gespeelde drama belooft een meeslepend succes te worden. Vanaf 1 november kan je hem op Netflix zien.

 

Ad Vitam

We hebben er allemaal wel eens over nagedacht: hoe zou het zijn om voor altijd te kunnen leven? Ad Vitam speelt met deze gedachte. Er wordt een samenleving geschetst waarin mensen door het medicijn “Regeneration” onsterfelijk zijn geworden. Een zelfmoord waarbij zeven tieners om het leven komen, schudt de gemoederen op.

De politieagent Darius Asram, bijgestaan door de rebelse Christa, houden zich bezig met de zaak. Al gauw blijkt dat de reeks zelfmoorden in verband staat met de politiek en grote complotten. De zes afleveringen van het Franse Ad Vitam (wat “voor altijd” betekent) kan jij 1 november zelf kijken.

 

The Stranded

Eerder schreven we al over The I-Land. Misschien heb je ook wel eens gehoord van de serie LOST. De series spelen zich allemaal af op een afgelegen eiland, waar een groep vreemden met elkaar de geheimen van het eiland moeten ontrafelen en samen moeten werken om het zo lang mogelijk uit te houden. The Stranded is ook zo’n serie.

In de serie, vanaf 14 november online, staat een schoolklas centraal. Een groot tsunami belemmert de scholieren aan het begin van de serie om het eiland waarop hun privéschool is gevestigd, te verlaten. Geleidelijk aan beginnen de scholieren en hun leraren één voor één vreemd gedrag te vertonen. Heftige natuurelementen en geheimen die het eiland blijken te onthullen zorgen ervoor dat je deze serie zeker niet mag missen.