Een totaal verschillend bedrijf, Spaghetteria, weet zich ook goed te nestelen in Amsterdam, en later in Rotterdam en Utrecht. Beide bedrijven zijn in korte tijd flink gegroeid en hebben ambities om nog groter en bekender te worden. Door middel van een samenwerking geloven zij dat ze elkaar hierbij kunnen helpen en zo eten en kleding kunnen combineren in één exclusieve collectie.

Waarom een samenwerking met een restaurant?

Het lijkt voor velen misschien een aparte combinatie, een sneakerstore en een pastabar die met elkaar de samenwerking aan gaan. Maar de twee bedrijven kwamen erachter dat ze dezelfde waarde hebben. Namelijk iedereen die interesse toont in ons bedrijf blij maken. Of dit nou met een vers paar sneakers is, of een heerlijk bord pasta maakt uiteindelijk niet uit. Dit leek hen een uitgesproken kans om hier iets mee te gaan doen, twee totaal verschillende brands die gaan samenwerken en iets moois neerzetten.

spaghetteria 3

De passie die Bruut heeft voor sneakers en kleding, heeft Spaghetteria voor de Italiaanse keuken. Bij Bruut heeft eten een belangrijke rol, iets wat eten en kleding o.a. gemeen hebben is dat het mensen samenbrengt. Door de kleding- en sneakerverkoop hebben ze zo hun Bruut Family kunnen uitbreiden. Spaghetteria heeft een vergelijkend concept en gelooft daar net zo sterk in als Bruut. Eten draait namelijk om warmte en familie. Vandaar dat er bij de Spaghetteria pastabars alleen grote tafels zijn waar je, als ‘vreemdelingen’ van elkaar, toch one big happy family kan zijn tijdens het diner. De pastabars van Spaghetteria vind je in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Tijdens de fotoshoot voor de kledingcollectie van Bruut x Spaghetteria is het echte Italiaanse familiegevoel vastgelegd om te laten zien waar hun brands voor staan, familie. Een leuk weetje over de modellen: het zijn allemaal werknemers van Spaghetteria.

Waarom “No Pasta, No Party”?

Uit de Bruut x Spaghetteria is een exclusieve kledingcollectie geboren met een vleugje inspiratie van de legendarische Andrea Pirlo. Het shirt van het WK in 2014 dat Andrea Pirlo droeg met de tekst “No Pirlo, No Party” heeft indruk op hen gemaakt, met dit in hun achterhoofd zijn ze naar de tekentafel gegaan en hebben er hun eigen draai aan weten te geven.

De shirts en hoodies laten een tekst op de achterkant van de items zien met: “No Pasta, No Party”. Hiermee willen de twee brands een statement maken, want wat is een goed feest zonder eten? Met dit motto in het achterhoofd ben je van harte welkom bij de POP-UP store van Spaghetteria x Bruut op zaterdag 2 november tussen 12:00 en 16:00 op locatie Daniël Stalperstraat 93, Amsterdam. In deze Pop-up store vind je de collectie van de samenwerking en blijf vooral even hangen voor een drankje. We zien je daar!