Nieuw op Netflix in week #32

Tijd voor een nieuwe week. In week #33 kunnen we films verwachten waarin spanning de boventoon voert, zoals Beckett en Jurassic World: Fallen Kingdom. Ben jij meer van de mysterieseries, probeer dan eens Disparu à Jamais. Dit is wat je moet weten over de films die nieuw op Netflix verschijnen.

Jurassic World: Fallen Kingdom

De Jurassic World films gaan al tientallen jaren mee, Sinds 2015 werd de franchise in een nieuw jasje gestoken, met onder andere Chris Patt en Bryce Dallas Howard in de hoofdrollen. Jurassic World: Fallen Kingdom is het tweede deel van de reboot. In dit deel worden de dinosaurussen bedreigd door een naderende vulkaanexplosie. Maar is dit het enige gevaar dat er voor Claire en Owen dreigt? Vanaf dinsdag 10 augustus staat de film nieuw op Netflix.

 

Disparu à Jamais

Deze serie is gebaseerd op een boek van Harlan Coben. Daarom weten we dus sowieso dat Disparu à Jamais (ook wel ‘Gone for Good’ of ‘Spoorloos’ genoemd) erg spannend belooft te gaan worden. Hoofdpersoon Guillaume worstelt met de dood van zijn broer en zijn vroegere vrouw, en vervolgens ook nog met de verdwijning van zijn nieuwe geliefde. Geleidelijk aan worden de verdwijningen en sterfgevallen van zijn liefde steeds meer met elkaar verbonden. Vanaf 13 augustus staat de serie nieuw op Netflix.

 

Beckett

John David Washington, zoon van Denzel Washington en onder andere bekend van Tenetspeelt in Beckett een Amerikaanse toerist die samen met zijn vriendin op vakantie is in Griekenland. Nadat ze betrokken raken bij een ongeluk en Beckett wakker wordt in het ziekenhuis, komt hij in aanraking met de politie. Het duurt niet lang voordat hij echter beseft dat de politie niet te vertrouwen is. In een zoektocht naar antwoorden probeert hij zo snel mogelijk bij de Amerikaanse ambassade te komen in Athene. Vanaf vrijdag 13 augustus staat Beckett nieuw op Netflix.