John David Washington in Beckett

Met films als Tenet en Malcolm & Marie timmert John David Washington hard aan zijn glansrijke Hollywood-carrière. Binnenkort is hij wederom te zien in een actievolle film waarmee hij zijn acteerskills duidelijk kan maken. Het gaat hier om de film Beckett. Washington zal het titelpersonage gaan spelen, een Amerikaanse toerist die in Griekenland slachtoffer wordt van een klopjacht.

 

Amerikaanse toerist op de vlucht in Griekenland

In Beckett is Beckett samen met zijn vriendin op vakantie in Griekenland. Niemand weet dat ze daar zijn en ‘off the grid’ genieten ze van het prachtige land. Als ze in een ongeluk terechtkomen, verandert echter alles. Beckett wordt wakker in het ziekenhuis, zónder vriendin. De politie die hij denkt te vertrouwen, blijkt daarnaast een geheime agenda te hebben. Al gauw wordt hij achtervolgd en opgejaagd. Wat is er precies gebeurd? Waar is zijn vriendin? En waarom wil de politie hem omleggen? Die vragen vormen de rode draad van de film. Ondertussen doet Beckett er alles aan veilig en zo snel mogelijk in Athene aan te komen. Daar bevindt zich de Amerikaanse Ambassade. Een blik op de trailer leert ons echter dat hij eerst de nodige uitdagingen zien te overkomen voor hij in Athene aankomt.

De releasedatum en cast van de film

Naast John David Washington werken er nog meer grote namen mee aan de film. Zo speelt Alicia Vikander (bekend van The Man From U.N.C.L.E en Ex Machina) de vriendin van Beckett. Andere rollen zijn er voor Boyd Hollbrook (Gone Girl) en Vicky Krieps (Old). Ook de producent van de film is een bekende in Hollywood. Luca Guadagnino, die eerder Call Me By Your Name produceerde, neemt de productie van de film namelijk voor zijn rekening. De film is de eerste Netflix film die helemaal in Griekenland is opgenomen. Op 13 augustus staat de film op Netflix. Tot dan kun je alvast kijken naar wat er nieuw op Netflix verschijnt deze week.