Nieuw op Netflix in april 2020

In april kunnen we veel moois verwachten. Het vierde seizoen van dé meest succesvolle Spaanse serie, een vette Tarantino-film en twee echte klassiekers. Reden dus om te checken welke titels nieuw op Netflix verschijnen en je zeker niet mag missen.

La Casa de Papel seizoen 4

In het vierde seizoen volgen we de Professor en zijn team aan bendeleden weer. Ze moeten het opnemen tegen een grote overmacht en worden zelfs van binnenuit de bank geïnfiltreerd. Eerder beschreven we al hoe een populaire La Casa de Papel theorie is bevestigd. Nu is het afwachten hoe het met de rest van het team gaat. Mocht jij het hele seizoen hebben gebinged, dan is er nog geen reden om ‘Bella ciao’ tegen de serie te zeggen. Er komt namelijk ook een La Casa de Papel documentaire op Netflix. Het seizoen en de docu zijn vanaf 3 april nieuw op Netflix te zien.

 

Once Upon a Time in Hollywood

Twee van onze favoriete acteurs spelen de hoofdrol in deze Quentin Tarantino film. Leonardo DiCaprio speelt een acteur die worstelt met nieuwe filmklussen. Brad Pitt speelt zijn stunt-dubbel. De twee proberen het te maken in het Hollywood van de jaren ’70. Het was de tijd van de Charles Manson moorden en het duurt dan ook niet lang voordat de mannen hierbij betrokken raken. De film komt veel eerder dan verwacht naar Netflix. Vanaf 13 april is de film nieuw op Netflix te zien.

 

Meet Joe Black

Ook in deze – redelijk bizarre film – is Brad Pitt te zien. ‘De dood’ wil een tijd op aarde leven en kiest hiervoor het lichaam uit van William Parrish (Anthony Hopkins). Wanneer Williams dochter de aantrekkelijke Joe Black (Brad Pitt) ontmoet, zet de dood zijn zinnen op het lichaam van Black. Ondertussen lijdt het bedrijf van Parrish onder grote concurrentie van de aanstaande schoonzoon van Parrish. De film komt alweer uit 1998. 22 jaar later is dit een must-see voor elke fan van Pitt of Hopkins. Vanaf 10 april staat de film nieuw op Netflix.

 

The Breakfast Club

Deze klassieker is de inspiratie voor veel Amerikaanse high-school films geweest. The Breakfast Club gaat over vijf erg uiteenlopende studenten die aan stereotypes voldoen. Ze moeten allemaal op een zaterdag nakomen en een opstel over zichzelf schrijven. Al gauw merken de vijf (de nerd, de sporter, het buitenbeentje, enzovoorts) dat ze meer met elkaar gemeen hebben dan ze oorspronkelijk dachten. De groep denkt na over zichzelf én symboliseert het proces van coming-of-age waar elke tiener mee te maken krijgt, waardoor de film in Amerika erg werd en wordt gewaardeerd. Vanaf 12 april is de film op Netflix te zien.