Deze series komen in mei nieuw op Netflix

Heb jij het gevoel dat je inmiddels alles wel hebt gezien op Netflix? Dan hebben we goed nieuws. Ook in mei komt er namelijk genoeg nieuw op Netflix bij. Deze drie series kunnen we de komende tijd gaan kijken.

Colony – seizoen 3

Met seizoen 3 komt Colony tot een einde. De serie speelt zich af in de nabije toekomst, waarin de wereld te maken heeft gekregen door een invasie vanuit de ruimte. Het gevolg is dat sommige mensen samenheulen met de ‘vijand’, terwijl anderen hun best doen om het menselijk ras in stand te houden. Eén verscheurde familie wordt gevolgd in hun pogingen om elkaar te beschermen. Maar ook binnen de familie bestaan er de nodige geheimen. Vanaf zondag 2 mei is seizoen 3 van Colony nieuw op Netflix te zien.

 

The Sons of Sam: A Descend Into Darkness

In het rijtje van true crime documentaires op Netflix komt binnenkort een nieuwe docu te staan. Het gaat hier over The Sons of Adam: A Descend Into Darkness. De zogeheten ‘Son of Sam’ was een seriemoordenaar, David Berkowitz, die rond 1976 en 1977 talloze moorden pleegde. Brieven die hij schreef ondertekende hij met ‘Son of Sam’. Zelf verklaarde Berkowitz altijd dat hij niet alleen werkte, maar onderdeel was van een groep. Deze true crime docu onderzoekt of dat waar kon zijn. Vanaf woensdag 5 mei staat de serie nieuw op Netflix.

 

Love, Death and Robots – seizoen 2

De combinatie van liefde, de dood en robots is een behoorlijk vreemde. Toch bleek in seizoen 1 van Love, Death and Robots al dat deze combi behoorlijk brute concepten kan opleveren. Verschillende filmmakers buigen zich voor seizoen 2 weer over verhalen vol met science-fiction en geweld. De afleveringen zijn allemaal heel kort en bovendien in verschillende stijlen gemaakt. Zo is geen één aflevering langdradig en is juist elk deel weer verfrissend en origineel. Vanaf vrijdag 14 mei staat de serie nieuw op Netflix.